Obavijesti

Show

Komentari 15

Ove ljepotice u 2021. su nas 'počastile' najseksi bikinijima, koja od njih je vaš favorit?

Ove ljepotice u 2021. su nas 'počastile' najseksi bikinijima, koja od njih je vaš favorit?
10

Sudeći prema godini na izmaku, na plažama su zavladali mali i upečatljivi bikiniji, a atraktivne manekenke, misice, pjevačice i ostale djevojke su nam pokazale što su nosile i kako im to pristaje

VIDEO

Bikiniji i mini bikiniji vratili su se na velika vrata i gotovo u potpunosti zasjenili trend jednodijelnih kupaćih kostima koji se proširio posljednjih godina. Izdvojili smo poznate djevojke koje su u 2021. godini nosile ovaj trend.

POGLEDAJTE VIDEO O BIKINIJU:

Pokretanje videa...

Martina Boččić Boss dizajnira svoj bikini Bosskini VIDEO

Kourtney Kardashian (42) dobiva najmanje pažnje za svoj izgled od ostalih sestara Kardashian-Jenner, ali ponosno pokazuje isklesanu figuru u kupaćem kostimu u kojem uživa na odmoru u Meksiku.

Glumica Elizabeth Hurley (55) u lipnju je napunila 55 godina, no ima figuru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Glumica i manekenka Emily Ratajkowski (30) rodila je sina Sylvestera u ožujku ove godine, a ubrzo nakon toga vratila je svoju poznatu zavidnu liniju. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE*  Emily Ratajkowski strips down to skimpy two piece for Rihanna

Reality zvijezda Chloe Ferry (26) snimljena je kako uživa na opuštajućem odmoru u Portugalu, a najviše pažnje privukao je njen minijaturni bikini od crnog lateksa.

Manekenka Candice Swanepoel (33) na poznatoj plaži u Miamiju pojavila se u najmanjem bikiniju do sada i svojim seksepilnim tijelom privukla pozornost okupljenih. 

PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 530PM EST 13TH DEC* Model Candice Swanepoel wears a little black bikini from her own line while model pal Martha Graeff  chooses a tie dye design

Viktorijina anđelica Izabel Goulart (37) je pokazala isklesanu figuru u crvenom bikiniju, a sa zaručnikom je radila akrobacije koje su zatim fotografirali. 

PREMIUM EXCLUSIVE: Izabel Goulart and Kevin Trapp on a Christmas photoshoot with fashion photographer Camellia Menard during holiday season in St Barts

Pjevačica Dua Lipa (26) odjenula je zanimljiv kupaći kostimić za dan na bazenu s prijateljicama.

Manekenka Bella Hadid (25) je snimljena kako izlazi iz mora u mikro bikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti.

Bella Hadid wears a tiny leopard print string bikini as she goes for a dip in the ocean in Miami

Pjevačica Nicole Scherzinger (43) pohvalila se na društvenim mrežama zavidnom figurom dok se izležavala na pijesku u kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom koji ne sakriva mnogo.

Dua Lipa (26) je za kraj godine objavila niz fotografija na kojima uz prijatelje uživa u zimskoj atmosferi pred Božić.

Tko od ljepotica najbolje izgleda u minijaturnom kupaćem kostimu? Glasujte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin