Obavijesti

Show

Komentari 14

Ove su ljepotice najviše lajkali na Instagramu u 2017. godini

Ove su ljepotice najviše lajkali na Instagramu u  2017. godini
1

Svaka objava slavnih dama dobivaju na tisuće lajkova, a te brojke nerijetko prelaze milijun. To pogotovo vrijedi za manekenke, od kojih mnoge mogu slavu zahvaliti ponajviše društvenoj mreži

VIDEO

Kendall Jenner

 

Hollywood reporter

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner (22) najplaćeniji je svjetski model sa zarađenih 22 milijuna dolara. S trona je svrgnula Giselle Bundchen, koja je to mjesto držala punih 15 godina. Popularni model i zvijezda reality showa je više nego udvostručila zaradu u odnosu na 2016. godinu kada je zaradila 10 milijuna dolara. 

Cara Delevingne

Oim što hara društvenim mrežama, Cara (25) glumi. Mlada glumica u filmu ‘Life In A Year’ utjelovljuje ženu oboljelu od raka, a za potrebe snimanja morala je obrijati glavu. Uloga bolesne pacijentice umalo ju je povukla natrag u tešku depresiju s kojom se borila kao tinejdžerica.

Gigi Hadid

 

@patrickta files 🌞👁🌙 @brycescarlett @mimicuttrell 💛

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi /22) nedavno je snimila svoj video za seksi Advent magazina LOVE, a njezin se uradak malo razlikovao od onog njenih kolegica. Naime, Hadid je pokazala da i 'opak' sport poput kick boksa može biti itekako seksi, ali je usput 'zaboravila' obrijati dlačice ispod pazuha. Njezini obožavatelji pobunili su se da im je to izrazito neprivlačno kod žena.

Emily Ratajkowski

 

@inamorataswim restock!! 🖤 link in bio

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski (26) često pozira u provokativnim izdanjima, a nedavno je snimila seksi video za adventski kalendar britanskog magazina LOVE' u kojem se 'valjala' po stolu i jela špagete. Manekenka i glumica time je razveselila veći dio muške publike, no među njima nije Piers Morgan (52).

Bella Hadid

 

Love Advent Calendar is here ❤️ @thelovemagazine @kegrand by @philpoynter

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Bella (21) i kolegica Taylor Hill (21) nedavno su udružile snage te se ‘oslobodile’ odjeće. Za novo izdanje talijanskog časopisa Voguea pozirale su gole ležeći na pladnju prekrivene hranom.

Chrissy Teigen

Voditeljica i manekenka kratkim je videom svijetu obznanila da je trudna. Na snimci, Chrissy (31) je pitala svoju jednogodišnju kćer Lunu što je to 'mami u trbuhu', a Luna je uskliknula: 'Beba!'. 

Gisele Bündchen

Gisele Bundchen (36) često fanove na društvenim mrežama časti seksi fotkama. Prošle godine strani mediji raspisali su se o krizi u braku lijepe manekenke i njezinog supruga, igrača američkog nogometa Toma Bradyja (39). Ipak, čini se da su krizu uspješno prebrodili.

Miranda Kerr

Miranda Kerr (35) krajem svibnja udala se za 26-godišnjeg milijardera, osnivača Snapchata. Evana Spiegela.Vjenčali su se u svom domu, na svadbi je bilo 40-ak najbliže rodbine i prijatelja.

Candice Swanepoel

 

@russelljames @victoriassecret @ed_razek @insta_bobb 💛✨

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Manekenka Candice Swanepoel (28) pohvalila na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom sinčićem. Viktorijina anđelica dobila je na tisuće lajkova, a razlog je i maleni Anaca. Nedavno je objavila da čeka drugo dijete.

Adriana Lima

 

❤️✨The love...you find within you ✨❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Supermodel Adriana Lima je već godinama jedno od zaštitnih lica luksuznog brenda donjeg rublja 'Victoria's Secret'. Često objavljuje seksi fotografije, a njezini fanovi slažu se da manekenka, inače majka dvoje djece, u 36. godini izgleda sjajno, te da joj na izgledu mogu pozavidjeti mnogo mlađe kolegice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina