Obavijesti

Show

Komentari 153

Ovo je prvi poljubac: Rozga je prvo ustuknula pa se 'predala'

Ovo je prvi poljubac: Rozga je prvo ustuknula pa se 'predala'
3

ZARUČNICI U KLINČU Jelena Rozga i Stjepan Hauser nisu se vidjeli mjesec dana, a kad ju je on poželio poljubiti, pjevačica mu se isprva izmaknula, a zatim se prepustila

VIDEO

Premda je najavljivala da će zaručnika Stjepana Hausera (29), kojeg nije vidjela tjednima, dočekati na aerodromu, Jelena Rozga (38) propustila je slijetanje aviona kojim se violončelist vratio s američke turneje.

Par je bio razdvojen jer je Stjepan nastupao s Lukom Šulićem u SAD-u i Kanadi. Rozgu i Hausera vidjeli su na gradskom parkiralištu u Puli, gdje ih je dovezao Stjepanov poznanik. Par je izašao iz auta i zahvalio mu na prijevozu, a zatim je Hauser počeo iz vozila vaditi putne torbe.

POGLEDAJTE VIDEO: Poljubac Rozge i Hausera

Pokretanje videa...

00:09

Ustuknula pa se prepustila

Violončelist je premoren od putovanja pokušao složiti torbe kako bi ih lakše nosio do obiteljskog stana, kamo su se on i Jelena uputili. Jelena je u ruci ponijela samo toaletnu torbu s kozmetikom. Par se raspričao i razdragani Hauser htio je poljubiti zaručnicu. Jelena se isprva odmaknula, pa je Stjepan nije uspio ni zagrliti. 

Puljanin se nije smeo, nego se trudio nasmijati Rozgu, koju od milja zove princezom, a ona je na kraju popustila i prepustila se strastvenom poljupcu. Ovo je prvi put da je par uhvaćen da se strastveno ljubi u javnosti.

Neprimjereno za godine

- Hauser ima svjetsku karijeru, pa ne vidim razlog zašto se ovako ponaša. Njihova veza očito je namještaljka. Oni su par koji se ljubi na ulici, a s obzirom na njihove godine neprimjereno je da nježnosti ne prakticiraju na intimnijim mjestima. Hauser je zvijezda koja ovakvim ponašanjem želi pokazati da je straight - kaže komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić.

Neće krinolinu kao Severina

Stjepan je Jelenu pitao hoće li se udati za njega nakon nekoliko tjedana veze, a ona je odmah pristala. Samo su roditeljima rekli za zaruke. Hauser je pjevačici dao prsten od bijelog zlata sa safirom vrijedan oko 15.000 kn, a navodno ga je kupio u SAD-u. Par tvrdi da im papir ništa ne znači pa će zato ostati vječni zaručnici.

Goran Jakuš/Pixsell

- Nećemo ući u brak jer nam formalnost ne znači puno. Naravno da ćemo napraviti prekrasnu zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu - rekla je Jelena, koja je već angažirala domaćeg dizajnera da joj je skroji. Dodala je da od djetinjstva mašta o vjenčanici, a zaručnički prsten, kakav si je poželjela, vidjela je u 'Seksu i gradu'.

Rozga je istaknula da ne želi nositi krinolinu, nego si je naručila pripijenu bijelu haljinu. Uvjerena je da će Stjepan biti najzgodniji zaručnik, a zajedno će birati odijelo koje će poznati glazbenik nositi. Rozgina obitelj upoznala je violončelista na božićnim blagdanima, kad je Jelena prvi put dovela dečka kući. 

Instagram

Osim što su Badnjak proveli s obitelji Rozga, Splićanka i violončelist obišli su brojne Jelenine prijatelje, a na Splitskoj rivi su se snimali i pjevali. Psihijatar Vladimir Gruden, koji je stručnjak za govor tijela, proučio je fotografije para.

Rozga se drži kao da je važnija

- Rozga se namješta na fotografijama i izgleda neodlučno kao da je udaljena od Hausera, ali s druge strane, želi biti viđena. Drži se kao da je ona bitnija od njega i da joj je veza s violončelistom usputna - zaključio je Gruden. Dodao je da u njima postoji sumnja da gube na popularnosti u javnosti, a takvo ponašanje tipično je i za hrvatske političare.

Instagram

- Volim je gledati, iako ne slušam njezinu glazbu. Sviđa mi se i onako plava, ma savršena mi je - rekao je Hauser prije nego što je upoznao pjevačicu. Zaljubljeni par ne smetaju tračevi koji prate violončelista.

Ne daj Bože da me prevari

- Priča se da sam gay i da je ona lezbijka, ljudi su uvjereni u te priče, ali naša veza nije namještaljka - rekao je Stjepan.

Jelena je rekla da se njezin dečko ne bi dobro proveo ako bi je prevario.

- Ne daj Bože! Ali kad me netko zezne ili me, ne daj Bože, prevari, ne znam u što bih se pretvorila - rekla je Dalmatinka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti