Obavijesti

Show

Komentari 29

ANKETA Ovo su najzgodniji nogometaši na Svjetskom prvenstvu u Katru, slažete li se?

ANKETA Ovo su najzgodniji nogometaši na Svjetskom prvenstvu u Katru, slažete li se?
1

Prvi na listi je Joško Gvardiol (20). Markantni branič dokaz je da brada čini muškarce atraktivnima. Ovako visok, crn, i mišićav, smatraju obožavateljice, podsjeća na Apolona

VIDEO

Mišići, isklesano tijelo, dobar ten, odlična kondicija, tako nekako mogli bismo opisati nogometaše koje ljepši spol naprosto obožava. I to, nimalo, ne čudi. S obzirom na to da je počelo Svjetsko prvenstvo u Katru, odlučili smo izdvojiti najseksepilnije igrače na ovogodišnjem prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 24sata (@24sata.hr)

Prvi na listi je Joško Gvardiol (20). Markantni branič dokaz je da brada čini muškarce atraktivnima. Ovako visok, crn, i mišićav, smatraju obožavateljice, podsjeća na Apolona.

Slijedi ga Mateo Kovačić (28). Veznjaka mnoge žene obožavaju zbog ljepote, ali i karizme. Često na društvenim mrežama objavljuje i fotografije s djecom, koju dijeli sa suprugom Izabel Kovačić, što ga, smatraju obožavateljice, čini nježnim.

Ništa manje atraktivan nije ni Dominik Livaković (27). Vratar ljepši spol zavodi osmjehom i stasom, ali i stilom. Obožavateljice često komentiraju i kako ih privlači što ima 'baby face', a istovremeno je ozbiljan.

Bruno Petković (28) osvaja žene samopouzdanjem te, naravno, izgledom. Gusta brada i tamna kosa, tvrde obožavateljice, čine ga pomalo egzotičnim.

Za sve ljubiteljice svjetlije kose na muškarcima, Kevin Trapp (32) je jedno od naljepših lica svih reprezentacija. Žene su očarane njemačkim vratarom zbog osmijeha, guste kose te brade.

Za Neymarom (30) su lude i mlađe generacije žena. Brazilac ima široki osmijeh koji ga čini jednim od najseksepilnijih igrača na svijetu, a o isklesanom tijelu ne moramo posebno govoriti..

Isco Alarcon ili punim imenom Francisco Román Alarcón Suárez (30) omiljen je među ljepšim spolom zbog tamnog tena, brade te guste kose. Upravo zbog tih karakteristika, mnoge ga smatraju vrlo egzotičnim.

Brazilaca Alissona Beckera (30) žene nazivaju Apolonom te Messijem među vratarima, a ruke ističu kao najseksepilniji dio njegova tijela.

Oliver Giroud (36) privlači žene i karakterom. Jedan je od najnestašnijih igrača koji često potiče svađe pa ga žene često oslovljavaju s 'zločesti dečko'.

Cristiano Ronaldo (37) svojim isklesanim tijelom već godinama plijeni poglede te je jedan od najvećih miljenika žena.

GLASUJTE U ANKETI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu