Obavijesti

Show

Komentari 35

Ovo su pjesme koje će Justin Bieber danas pjevati u Zagrebu

Ovo su pjesme koje će Justin Bieber danas pjevati u Zagrebu
1

Justin je pjesmu 'One Time' snimio kada je imao 15 godina, a ona mu je donijela planetarnu popularnost. Njegovim najvećim hitom i dalje se smatra pjesma 'Baby'

VIDEO

Hit Justina Biebera (22) kojim se predstavio publici bio je 'One Time' s debitantskog albuma 'My World'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09
 

Spot je sniman u vili njegovog tadašnjeg mentora Ushera (38).

Prepjevao je pjesmu 'Lovefool' švedskog benda The Cardigans i preimenovao je u 'Love Me'. Justin je već tada bio planetarno popularan, a spot je posvetio svojim fanovima.

Obožavateljice je očarao pjesmom 'One Less Lonely Girl'. Kada ju je izvodio na koncertu, pozvao bi djevojku iz publike koja bi mu se pridružila na bini te bi njoj posvetio izvedbu.

U pjesmi 'Baby' Justin pjeva o svojoj prvoj ljubavi. Taj singl osvojio je top ljestvice te se smatra Bieberovom najpoznatijom pjesmom. Ovaj spot bio je najgledaniji na YouTubeu sve do PSY-jevog hita 'Gangam Style' koji ga je skinuo s trona. Tamo je trenutno na 17. mjestu te je video s najviše dislajkova.

Sa Seanom Kingstonom (26) otpjevao je duet 'zarazne' melodije. Pjesma se zove 'Eenie Meenie', a govori o djevojci koja se ne može odlučiti želi li biti u vezi ili ne.

Iste godine snimio je soundtrack za remake kino hita 'The Karate Kid' s Jadenom Smithom (18) koji je glumio u tom filmu.

Sljedeće godine snimio je božićnu pjesmu 'Mistletoe'. Justin je izdao i božićni album 'Under the Mistletoe' te je otkrio da je inače veliki obožavatelj blagdanskih pjesama

Godine 2012. Bieber je navršio osamnaest godina i snimio pjesmu 'Boyfriend'. Imidž dobrog dečka ostavio je iza sebe i oduševio obožavateljice novim izgledom.

Prošle godine Justin je promijenio glazbeni stil. Izdao je pjesmu 'Sorry' koja je osvojila glazbene top ljestice. Mnogi tvrde da je ovu pjesmu posvetio bivšoj djevojci Seleni.

Pjesmu 'Love Yourself' s Bieberom je napisao Ed Sheeran (25). Justin je otkrio kako mu je ova balada najdraža na albumu.

Kada su ga u jednoj emisiji pitali zbog čega je napisao pjesmu 'What Do You Mean?', Justin je odgovorio da je ta pjesma nastala jer on vrlo često ne razumije djevojke.

Na pjesmi 'I'll Show You' Justin je surađivao sa Skrillexom (28). Bieber je objasnio kako je ova pjesma autobiografska i govori o njegovom teškom odrastanju uz budno oko publike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin