Obavijesti

Show

Komentari 32

Ozana je nekada pohala tikvice, a sad se odvažila i operirala nos

Ozana je nekada pohala tikvice, a sad se odvažila i operirala nos
5

Ne moraš se ni u jednom trenutku stidjeti onog što si napravila kao djevojčica! Uopće nema razloga, štoviše, za pohvalu je, bodrili su Ozanu brojni u komentarima i veselili se što se vratila na YouTube

VIDEO

Ozana Pevec Marić (23) je kao 11-godišnjakinja snimala videa na kojima je dijelila kulinarske savjete, a ovih je dana obznanila da se vraća na YouTube, nakon što je obrisala kanal zbog kojeg je postala popularna. Posebno se proslavila s videom u kojem poha tikvice. U međuvremenu se udala, rodila i sad se može posvetiti snimanju, što je očito ljubav koja ne prestaje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ozana progovorila o maltretiranju zbog videa iz djetinjstva

Ovih dana pohvalila se na društvenim mrežama kako je bila na operaciji nosa. Objavila je kratak video u kojem se vide zavoji, a Ozana je presretna što se napokon odvažila i otišla riješiti ono što ju je uvijek mučilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U najavi povratničkog videa napisala je da je spremna krenuti dalje i da se vraća nakon dugih 12 godina. Sad želi stati na kraj i nekim stvarima zbog kojih je sumnjala u sebe. 

- Pisali su mi kroz sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vrijeđali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa sam prošla pakao, a ja nikome ništa nisam napravila. Nisam to nikad očekivala, bila sam dijete i ti video uradci su trebali biti za prijatelje i obitelj, a na kraju im se smijala cijela Hrvatska. Da nisam toliko snažna, zbog tuđe zlobe je sve moglo završiti tragično - rekla je Ozana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

Objavu dijeli Ozana Pevec Marić (@dersaturn)

Komentare je ovoga puta isključila, a ljudi su presretni što se vratila. 

- Ljudi, curica je bila ispred vremena. Problem je što je bila curica i nije je imao tko usmjeriti. Ona je imala viziju da preko YouTube kanala ljudima daje tutoriale kako vježbati, kako pripremati hranu, podučavala djecu engleskom jeziku. Pogledajte kakvih danas budala ima na YouTubeu i Instagramu i glume neke influencere koji su bez ikakvog smisla i ideje. Ova žena, tada djevojčica, imala je ideju koja samo nije otišla u dobrom smjeru. Žao mi je da ju se razapinjalo, dok se danas budale diže u nebesa. Ozana, ako čitaš - nadam se da su riječi iz videa iskrene i ne moraš se ni u jednom trenutku stidjeti onog što si napravila kao djevojčica! Uopće nema razloga, štoviše, za pohvalu je - bio je samo jedan od brojnih pozitivnih komentara. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju