Show

Komentari 1

Pamela će ispričati svoju stranu priče o 18+ videu u Netflixovom dokumentarcu: 'Nisam žrtva!'

Pamela će ispričati svoju stranu priče o 18+ videu u Netflixovom dokumentarcu: 'Nisam žrtva!'

Zvijezda 'Baywatcha' navodno je nezadovoljna novom serijom 'Pam & Tommy', u čijem je fokusu njezin kućni uradak. Novi Netflixov film, koji producira i Pamelin sin, imat će pristup njezinim privatnim dnevnicima

Bivša Playboyeva zečica i glumica Pamela Anderson (54) je najavila novi 'intimni' dokumentarac na Netflixu, netom nakon početka emitiranja kontroverzne serije 'Pam & Tommy' o njezinom 18+ kućnom uratku, u čije snimanje nije bila uključena niti ga je odobrila, piše Guardian.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj život. Tisuću nesavršenosti. Milijun pogrešnih percepcija. Opaka, divlja i izgubljena. Nikakva motivacija za život. Mogu vas samo iznenaditi. Ne žrtva, nego borac. I živa da ispriča pravu priču - napisala je Pamela u poruci na papiriću s Netflixovim logom, koji je fotografirala i objavila na Instagramu.

Dokumentarac, koji zasad još uvijek nema naslov, ideja je redatelja Ryana Whitea, koji stoji iza Netflixovih dokumentarnih serija 'The Keepers' i 'Ask Dr Ruth';, a Pamelin sin, Brandon Thomas Lee, bit će među producentima. Film uključuje ekskluzivni pristup Anderson, kao i njezinim osobnim dnevnicima.

Iz Netflixa su na Twitteru istaknuli da će film 'predstaviti ikonu pop kulture dok se osvrće na svoj profesionalni i osobni put'.

Najava novog dokumentarca izašla je samo nekoliko tjedan nakon početka emitiranja serije 'Pam & Tommy', u čijem je fokusu sporna snimka seksa Pamele i njezinog bivšeg supruga Tommyja Leeja, s Lily James i Sebastianom Stanom u glavnim ulogama.

Produkcija serije je navodno kontaktirala Anderson, no nije bila zainteresirana za suradnju. Prijatelji zvijezde 'Baywatcha' tvrde da je Pamela nezadovoljna što taj projekt uopće postoji, te da joj uzrokovao 'probleme i bol'.

Najčitaniji članci