Obavijesti

Show

Komentari 4

Pamela u autobiografiji otkrila koga je istinski voljela: 'Samo sam u njega bila zaljubljena'

Pamela u autobiografiji otkrila koga je istinski voljela: 'Samo sam u njega bila zaljubljena'
5

Ta je snimka uništila naše živote i našu vezu i neoprostivo je da ljudi, i dan danas, misle da mogu profitirati od takvih stvari koje spadaju u kategoriju zločina, izjavila je Anderson u razgovoru za People

VIDEO

Krajem siječnja izlazi biografija Pamele Anderson (55) pod nazivom 'Love, Pamela'. Glumica je razgovoru za časopis People podijelila nekoliko ulomaka iz svoje knjige i iskreno progovorila o svojim propalim brakovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pmela Anderson otela muža od bivše partnerice 01:59

Pamela je otkrila kako je, unatoč svim problemima, muškarac kojeg je najviše voljela njezin prvi suprug, glazbenik Tommy Lee (60), s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona (26) i Dylana (25).

- Samo smo željeli imati djecu i biti zauvijek zajedno. Moja veza s Tommyjem možda je bilo jedini period u životu kada sam bila istinski zaljubljena - priznala je Pamela u svojoj knjizi 'Love, Pamela'.

No tvrdi da je Tommy bio nasilan i naposljetku su se razveli.

- Ta je snimka uništila naše živote i našu vezu i neoprostivo je da ljudi, i dan danas, misle da mogu profitirati od takvih stvari koje spadaju u kategoriju zločina - izjavila je Anderson u razgovoru za People.

- Bila sam shrvana, nisam mogla vjerovati da je osoba koju sam toliko voljela bila sposobna to učiniti, ali morala sam zaštititi svoju djecu. Razvod od njega bila mi je najniža točka u životu -  piše u knjizi glumica, koja se kasnije udavala još četiri puta. 

Monaco Grand Prix - Friday - Circuit of Monte Carlo

Pamela se 2006. udala za Kid Rocka (52), a razveli su se 2007. nakon što je Pamela saznala da je izgubila njihovu bebu, a potom je pjevač predao papire za razvod i kao razlog razvoda naveo nepomirljive razlike. Dva puta se potom udavala za glazbenog producenta Ricka Salomona (54), prvo 2007., što je završilo poništenjem, te zatim ponovno 2013.

Profimedia

U siječnju 2020. Anderson se udala za Jona Petersa (77), s kojim je u braku bila 12 dana. Peters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona zanijekala. On se zatim vratio svojoj bivšoj zaručnici, koju je bio ostavio zbog Pamele.

Pamela Anderson objavljuje dokumentarac i knjigu o svom životu i šest propalih brakova
Pamela Anderson objavljuje dokumentarac i knjigu o svom životu i šest propalih brakova

Nedavno je Pam šokirala obožavatelje kada se prošle godine rastala od svog četvrtog supruga, svog tjelohranitelja Dana Hayhursta i to nakon samo godinu dana braka.

LIDIJA O SVOM STILU ODIJEVANJA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija