Obavijesti

Show

Komentari 7

Pamelin bivši muž Lee oženio 24 godine mlađu influencericu

Pamelin bivši muž Lee oženio 24 godine mlađu influencericu
8

Službeno je. Vjenčali smo se, napisala je Brittany koja je odmah nakon što je rekla sudbonosno 'da' dodala prezime 'Lee' na Instagramu. U isto vrijeme su nasmijali pratitelje jer su pse obukli u vjenčanicu i smoking

VIDEO

Glazbenik Tommy Lee (56) za Valentinovo vjenčao se s influencericom i glumicom Brittany Furlan (32), nakon što je prošlo točno godinu dana od zaruka. Brittany je putem Instagrama odbrojavala dane do vjenčanja, a prije nekoliko sati potvrdili su sretne vijesti.

U isto vrijeme su i nasmijali pratitelje jer su objavili fotografije svojih pasa, Neene De Weene i Wicketam, obučenih u vjenčanicu i smoking. 

- Službeno je. Vjenčali smo se - napisala je Brittany koja je odmah nakon što je rekla sudbonosno 'da' dodala prezime 'Lee' na Instagramu. 

Tommyju je ovo četvrto vjenčanje, a prethodna supruga bila mu je zvijezda 'Spasilačke službe' Pamela Anderson (51). S njom ima sinove Dylana (20) i Brandona (21) te bili su u braku svega tri godine. Prije nje, odabranica mu je bila Heather Locklear (57), poznata po brojnim pijanstvima i skandalima, a prva supruga mu je bila Elaine Bergen, ali brak im je trajao svega godinu dana. 

Pjevač je priznao da je spavao s mnogo žena, ali da je ipak dosta izbirljiv kada se radi o tome. 

- Isuse, ne znam s koliko sam žena spavao. Stvarno ne znam. Vjerojatno nije toliko puno koliko svi misle. Čak i u najgorim trenucima sam prilično izbirljiv - rekao je Lee svojedobno, te dodao da su mu se ponekad standardi snizili nakon što bi popio nekoliko pića. 

Brittany se, inače, bavi glumom, a prema magazinu Time 2015. proglašena je jednom od najutjecajnijih ljudi na internetu. Dok je postojala stranica Vine, na kojoj su se objavljivale kratke snimke od šest sekundi, Brittany je bila najpraćenija ženska zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu