Obavijesti

Show

Komentari 72

Pammy je rođena kao Paul, a došla je u finale izbora za Miss

Pammy je rođena kao Paul, a došla je u finale izbora za Miss
8

Već s 10 godina Pammy je znala da nije dječak. Obojila je kosu u plavo te se šminkala i odijevala kao djevojka. Vršnjaci su je zbog toga izrugivali i maltretirali

VIDEO

Do petnaeste godine Pammy Rose (20) bila je dečko imena Paul Witton. Njena duga plava kosa i savršena linija zavarali su suce na natjecanju ljepote Face Of Sunderland i ušla je u finale izbora. To joj je bilo ostvarenje sna i odlučila je svoju tajnu podijeliti s javnošću. 

- Plasiranjem u finale svima koji su me u mlađim danima maltretirali i zlostavljali te me nazivali nakazom, dokazala sam da sam normalna djevojka. Mislila sam da će suci već prije primijetiti, no to što su me doživjeli kao djevojku u pravom smislu uistinu mi laska - rekla je Pammy. 

Već s 10 godina Pammy je znala da nije dječak, već da mora biti djevojčica. Pustila je kosu, obojila je u plavo te se šminkala i odijevala kao djevojka. Vršnjaci su je zbog toga izrugivali i maltretirali. 

Majka i očuh tri godine su je vodili kod raznih psihijatara kako bi joj pomogli, no Pammy je bila odlučna. S 19 godina počela je piti hormone kako bi joj glas postao viši i ženstveniji te kako joj dlake ne bi rasle na mjestima na kojima ih žene nemaju. Također, počela je s hormonskom terapijom od koje su joj se grudi brže razvijale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Po uzoru na Pamelu Anderson s 19 je postala Pammy Rose. U rujnu ove godine planira ići na operaciju kako bi promijenila spol. Plasman u finale natjecanja u ljepoti joj, kaže, jako puno znači. 

- Predivno je biti prihvaćen kao ono što želiš biti i što smatraš da jesi. Prije tri godine ne bih se prijavila na natjecanje zbog straha i nesigurnosti, no sad sam svima koji su me zlostavljali zato što sam drukčija dokazala da sam predivna djevojka - rekla je Pammy te dodala da nikad nije bila sretnija.

Kako je Pammy izgledala kao dečko pogledajte ovdje

Nije jedina

Pammy nije jedina transeksualka koja je dogurala do finala u natjecanju ljepote. Prošle godine Jackie Green dogurala je do polufinala izbora za Miss Engleske, a Jenna Talackova visoko se plasirala u izboru za Miss Universe. Obje su rođene kao dečki, no suci to nisu znali. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu