Obavijesti

Show

Komentari 4

Panika na koncertu Eminema zbog pucnjave: 'Bila je lažna'

Panika na koncertu Eminema zbog pucnjave: 'Bila je lažna'
6

Ako se bojite glasnih zvukova ili ako ste uvrijeđeni eksplicitnim tekstovima, ne biste trebali biti ovdje, rekao je Eminem na koncertu kojeg su neki fanovi upravo zbog tih razloga odlučili napustiti

VIDEO

Dobro sam se provodila na Eminemovom koncertu, a onda sam začula pucanj puške. Cijela publika je skočila i nikada nisam bila u većoj panici, rekla je obožavateljica repera Eminema (45) koja je prisustvovala njegovom koncertu na festivalu glazbe Bonnaroo u Tennesseeju. 

Američki reper Marshall Bruce Mathers III, poznat pod imenom Eminem, ne prestaje šokirati javnost originalnim načinom stvaranja glazbe, a već ga polako i njegovi vjerni obožavatelji počinju kritizirati zbog nastupa. Publika mu je uputila kritike zbog korištenja realnih zvukova pucnjave, a na zadnjem koncertu jasno je poručio što misli o tome velikim natpisom na pozornici.

 

Because we live in a super sensitive world... #disclaimers #eminem

A post shared by Baller Alert (@balleralert) on

- Ako se bojite glasnih zvukova ili ako ste uvrijeđeni eksplicitnim tekstovima, ne biste trebali biti ovdje - pisalo je velikim slovima prilikom njegovog nastupa. Mnogi su Eminema prozvali zbog ovakvog odnošenja prema publici, a na društvenim mrežama komentirali su kako ne bi trebao koristiti takve zvukove zbog čestim pucnjava koje se u zadnje vrijeme sve više događaju pogotovo u Americi.

- Prošlo je manje od godinu dana od pucnjave u Vegasu, a Eminem i dalje misli da je dobra ideja da se na pozornici na glazbenom festivalu čuje pucnjava - komentirao je korisnik na društvenim mrežama. Iako su se mnogi žalili i zahtijevali da se takvi efekti na nastupima ne koriste, glasnogovornica repera izjavila je da su podaci da Eminem koristi realne zvukove pucnjave, netočni. 

- Eminem ne upotrebljava realne zvučne efekte pucanja tijekom njegovih nastupa. Ono što je Eminem upotrijebio na svojem nastupu u Bonnaroou bio je pirotehnička naprava koja stvara glasnu eksploziju. Koristi taj učinak, kao i stotine drugih umjetnika, na svojim nastupima već više od 10 godina, uključujući i prethodni američki festival - objasnila je njegova glasnogovornica.

VIDI OVO: Chrissy Teigen objavila kako pari vaginu na Instagramu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin