Obavijesti

Show

Komentari 13

Parada kiča: Dua Lipa u čipki, pokazala je dekolte do pupka

Parada kiča: Dua Lipa u čipki, pokazala je dekolte do pupka
18

Dua Lipa došla je u crno-ružičastoj haljini s velikim dekolteom do pupka, a Montana Brown s 'Love Islanda' otkrila je kako nije nosila donje rublje ispod kreacije koju je nosila

VIDEO

Dodjela BRIT Awardsa bila je noćas u Londonu u 02 Areni, a osim što su u centru pažnje bile nagrade, veliku pozornost privukli su neobični outfiti. 

Pjevačica Dua Lipa (23) imala je najviše nominacija na ceremoniji, a njezina modna kombinacija bila je itekako upečatljiva. Došla je u crno-ružičastoj haljini s velikim dekolteom do pupka. Pjevačica nije imala grudnjak pa se kroz haljinu gotovo sve vidjelo. 

Dobila je nagradu za britanski singl godine 'One Kiss' s Calvinom Harrisom (35), a mnogi fanovi tvrde da joj je uspjeh 'udario u glavu'. Dua se, kažu, počela ponašati kao razmažena diva, a s vrata garderobe je otrgnula ime i zaključala se da joj fanovi ne prilaze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Duina garderoba bila je odmah do spa salona koji se nalazio iza pozornice što je značilo da je gomila ljudi prolazila onuda da se pripreme za show. No, ona je jasno dala do znanja da ne želi biti tamo nakon što su je ostali gosti dolazili pozdraviti i poželjeti joj sreću - ispričao je izvor za strane medije. 

Osim kosovske pjevačice, hit na crvenom tepihu bila je gola zvijezda 'Love Islanda' Montana Brown. Odjenula je prozirnu haljinu boje kože koja je naglašavala njezinu figuru, a u jednom trenutku joj se kreacija uvukla u stražnjicu.

- Zapravo ne nosim donje rublje - otkrila je za The Sun. 

Uz prozirna izdanja, najpopularnije su bile kičaste kreacije, raznolikih boja spojenih na jednoj haljini. Tako je kantautorica Jorja Smith (21) na sebi imala cijelu paletu boja. 

Ništa drugačiji ukus nisu imale ni pjevačice Freya Ridings (24), Talia Storm (20) i Lilly Allen (33).

Manekenka Winnie Harlow (24) došla je u cvjetnom izdanju, dok je Pink (39) odjenula jednostavnu žutu haljinu koju je upotpunila kožnom jaknom. 

Najbujniju haljinu zasigurno su imali voditeljica Maya Jama (24) i dizajner Daniel Lismore (34). 

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA TEŠKO RAZDOBLJE: Morat će iz života pustiti nekoga tko im je puno značio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje