Show

Komentari 2

Paradžiković dobila prinovu u obitelji: Teta je kao anđeo čuvar

Paradžiković dobila prinovu u obitelji: Teta je kao anđeo čuvar

Ivana se nedavno pohvalila kako joj je nepoznat čovjek platio gorivo i poklone koje je kupovala na pumpi. Nije se sjetila lozinke pa je otišla u auto, a on je za to vrijeme sve platio i izmamio joj osmijeh na lice

Laku noć svijete od tetke i Mike, napisala je u subotu navečer Ivana Paradžiković (40). S velikim osmjehom na licu pozirala je s bebom i otkrila tisućama pratitelja da je u njezinu obitelj stigla prinova. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana je uživala u ljetu 

Lijepe želje teti i dječaku pristizale su sa svih strana. 

- Mika je pravi mali frajer - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala: 'Slatki ste. Eh kad imaš tetku kao anđela čuvara'.

Nedavno se bivša voditeljica magazina 'Provjerno' uvjerila da još ima divnih ljudi. Točila je gorivo i kupovala poklone prijateljima, a kad je trebala platiti shvatila je da se ne sjeća pina jer ima novu karticu. Otrčala je do auta da se ne stvori gužva i kad se vratila, neki gospodin je bio na redu i plaćao je. Mislila je da plaća svoje račune, a onda joj je blagajnica rekla da plaća Ivanin račun. 

-Gospodine, mogu ja platiti svoj račun, samo sam zaboravila pin. Račun je ogroman, ne samo pokloni na pultu pa i gorivo sam točila! Nasmijao se i obratio mi se: 'Gledam vas na televiziji 15 godina, pustite me, molim vas, nije vrijedno spomena'! - ispričala je Paradžiković. Otkrila je da je zanijemila zbog njegovog čina jer je navikla na grubost.  

- Nježne riječi i geste rasture srce poput krhkog stakla na milijun djelića - dodala je. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ZLATANOM STIPIŠIĆEM 'GIBONNIJEM': 

Najčitaniji članci