Show

Komentari 2

Paris Hilton je otkrila kako su ona i suprug nazvali prvog sina

Paris Hilton je otkrila kako su ona i suprug nazvali prvog sina

Uvijek mi je bio mentor, toliko sam se ugledala na svog djeda, bili smo zaista bliski i svaki dan mi nedostaje. Željela sam mu odati počast tako što ću imati njegovo ime u imenu mog prvog sina, objasnila je Paris

Paris Hilton (42) je u svojem podcastu 'This is Paris' otkrila ime svojeg jednomjesečnog sina kojeg je dobila sa suprugom Carterom Reumom (42). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ime mog prekrasnog dječačića je Phoenix Barron Hilton Reum. Carter i ja smo zaista jako ponosni na njega - rekla je Paris. 

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Nasljednica luksuznih hotela otkrila je da, ako bude imala kćer, nazvat će ju London. Želi se držati teme da djeci daje imena po gradovima. 

- Planirala sam imena svoje djece godinama - priznala je Paris i dodala da Phoenix predstavlja nadu, preporod i transformaciju. 

PA/Pixsell

Objasnila je da je srednje ime dobio prema njenom pokojnom djedu, Barronu Hiltonu, s kojim je bila veoma bliska. 

- Uvijek mi je bio mentor, toliko sam se ugledala na svog djeda, bili smo zaista bliski i svaki dan mi nedostaje. Željela sam mu odati počast tako što ću imati njegovo ime u imenu mog prvog sina - objasnila je.

Podsjetimo Paris i Carter sina su dobili putem surogat majke, a sretnu vijest su podijelili na Instagramu prije mjesec dana. 

-  Već si toliko voljen da je to nemoguće opisati - napisala je tada Paris i dodala plava srca.

Nedavno je u intervjuu za Harper's Bazaar izjavila da ju sada više zanimaju bebe nego milijarde pa je objasnila koliku ljubav osjeća prema svojem prvom djetetu. 

- Želim ga zaštiti i biti s njim svake sekunde. Jednostavno se aktivirao taj majčinski instinkt, koji prije nisam imala. Sada se osjećam potpuno - zaključila je Paris koja ima novu želju sada – imati djevojčicu.

Paris je za People magazin potvrdila da je postala majka djeteta i rekla kako je to oduvijek bio njezin san. 

- Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti graditi obitelj zajedno. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku - ispričala je tada. 

Iako je Paris sada po prvi put postala majka, njezin suprug već ima kći (10) s reality zvijezdom Laurom Bellizz, a koju je navodno vidio jednom. 

Najčitaniji članci