Show

Komentari 4

'Parovi' se nastavljaju emitirati, šest natjecatelja je privedeno...

'Parovi' se nastavljaju emitirati, šest natjecatelja je privedeno...

Preostali natjecatelji ostat će u 'Parovima' i boriti se za nagrade te neće biti kažnjeni. Televizija će kazneno goniti šestero natjecatelja te od njih tražiti novčanu naknadu

Sudionici kontroverznog reality showa 'Parovi' u općoj su pobuni razvalili vrata kuće i pokušali doći do producenta. Srpski Blic piše kako je njih šestero nakon tog događaja privedeno u policijsku stanicu u Zemunu.

- S televizije su odmah pozvali policiju, a kako saznajemo zbog ovakvog nasilnog ponašanja kandidata te ugovora koje su imali, svi će oni biti izbačeni - rekao je upućeni izvor za Blic. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neven Ciganovuć izašao iz 'Parova'

Produkcija realityja odlučila je kako će nastaviti s emitiranjem programa, a natjecatelji koji su ostali u kući, komentirali su događaj.

- Treba nam malo vremena da se naviknemo na ovu situaciju, ali ovo je baš kao u svakoj firmi. Sve je u redu - rekla je natjecateljica Aleksandra. Potom se nadovezao Marko Perović:

- Svatko je sam potpisao ugovor. Ja sam došao ovdje da ostvarim jedan cilj. Svatko odlučuje o svojim postupcima u životu - rekao je i dodao kako treba biti odgovoran. 

Srpski mediji pišu kako sudionici realityja koji su privedeni u policiju neće dobiti dogovoren novac za sudjelovanje u show programu Happy televizije zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u 'Parovima' i boriti se za nagrade te neće biti kažnjeni. Televizija će kazneno goniti šestero natjecatelja te od njih tražiti novčanu naknadu.

 

 

 

 

Najčitaniji članci