Obavijesti

Show

Komentari 340

Ipak ništa od Ultre: Nevrijeme je uništilo prvi dan festivala

Ipak ništa od Ultre: Nevrijeme je uništilo prvi dan festivala
13

Partijaneri iz cijele Europe u ranim popodnevnim satima počeli su se zagrijavati za Ultra festival, no uprava festivala odlučila je odgoditi početak zbog nevremena

VIDEO

Održavanje prvog dana Ultra Europe festivala na Poljudu otkazano je, objavili su organizatori na izvanrednoj press konferenciji održanoj ispred splitskog stadiona.

Pokretanje videa...

01:11

Iz festivala ističu da im se ovako nešto dogodilo prvi put u dvadesetogodišnjoj karijeri te da još uvijek ne znaju hoće li moći dio današnjeg programa 'ubaciti' u sutrašnji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Drektor komunikacija Ultra Europe festivala potvrdio je otkazivanje početka festivala

Pokretanje videa...

00:10

Na službenoj stranici Ultre, osvanula je i isprika posjetiteljima koji su se cijeli dan zagrijavali za večerašnji party. 

 

 

Početak festivala prvotno je bio odgođen za 21 sat no bura je nastavila puhati, a posjetitelji su se razbježali po okolnim kafićima. 

Nevrijeme nije smetalo tek nekolici partijanera koji su satima stajali ispred stadiona, čekajući da se vrata otvore. 

- Ne smeta nam kiša, pa mi dolazimo iz Irske, tamo je vrijeme uvijek loše - kazao je jedan od dobro raspoloženih gostiju našoj reporterki.

Kakva atmosfera je vladala na Poljudu, pogledajte u videu. 

Na službenoj stranici Ultra Europe oko 18 sati pojavila se vijest da je odgođeno službeno otvaranje festivala zbog vremenskih neprilika. Iz organizacije poručuju da rade na tome da sve bude spremno jednom kada se ulaz otvara. 

Nezadovoljni posjetitelji, koji su već počeli partijati na splitskim plažama, poručili su da 'samo žele rejvati'. 

- Nevrijeme je samo na kratko odgodilo otvorenje Ultre, danas planiramo početi, tako da problema neće biti. Profesionalci koji rade za nas su od početka primijetili da bi vremenske nepogode mogle utjecati na početak, ali smo se pripremili i sve je spremno - kazao nam je ranije glasnogovornik Ultre, Luka Jureško

 

 

Ultra Europe u Hrvatsku dovodi najveće zvijezde elektronske glazbe poput Carla Coxa, Davida Guette, Fedde Le Grande, Armina van Buurena, Afrojack, DJ Snake, Marcoa Carole i mnogih drugih. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 340
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin