Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Partijanje na krovu: "Ljeto u MSU" oduševljava posjetitelje

"Ljeto u MSU uz Jadransko" i ove godine hit je odredište za sve one koji zabavu još uvijek nisu potražili uz obalu. Koncerti, izložbe i filmovi dobitna su kombinacija

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Krovom Muzeja suvremene umjetnosti već mjesec dana rasturaju bendovi iz zemlje i regije. Koncerti su samo jedan dio 3 u 1 programa "Ljeto na MSU uz Jadransko". Projekt je to koji je prošle godine posjetilo 10 tisuća građana, a poseban je po svom originalnom konceptu koji spaja zabavne koncerte, umjetničke izložbe i filmske projekcije. Ove godine riječ je o izložbi Bauhaus, filmovima nagrađivanim na svjetskim filmskim festivalima, poput filma 20 tisuća dana na Zemlji Nicka Cavea i nizu koncerata koji su započeli pankeri Kawasaki 3P.

Ples na krovu

Kawasaki 3P rasturio je koncertom 12. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kawasaki 3P

Dan nakon koncerta zabavnih pankera uslijedio je kultni Goran Bare sa svojim Majkama.

POGLEDAJTE VIDEO: Nastup Majki

Zabranjeno pušenje promoviralo je svoj novi hit "Tri kile, tri godine" i diglo publiku na prste.

POGLEDAJTE VIDEO: Nastup Zabranjenog pušenja

Zoran Predin i Lačni Franz publiku su zabavljali 27. lipnja, a Edo Maajka četvrtog je srpnja nakon dugo vremena opet nastupio u Zagrebu i oduševio okupljene.

Avangardni slovenski Laibachovci koncert će održati 11. srpnja, a "Ljeto" će zatvoriti kultni Električni orgazam 18. lipnja.

Mala cijena za trostruki užitak

Cijena ulaznice za izložbu, filmsku projekciju i koncert, je 79 kuna, odnosno 99 kuna na dan koncerta Laibacha. Osim umjetničkog dijela "Ljeta u MSU uz Jadransko", posjetitelji će moći uživati u vrhunskim koktelima po povoljnim cijenama i pivu Beck's, ali i fotgrafiranju s Mr Jackom. Eko Taxi samo ovom prilikom prevozi putnike uz deset posto popusta na cijenu.

Naši partneri pišu
Message