Party Todorića: Ovaj put bez ‘narodnjaka’ i Miroslava Ilića | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 46

Party Todorića: Ovaj put bez ‘narodnjaka’ i Miroslava Ilića

Party Todorića: Ovaj put bez ‘narodnjaka’ i Miroslava Ilića
7

Iva ima dosta prijatelja koji su iz umjetničkih voda, ali za razliku od Miroslava Ilića, oni su prijatelji i na Todorićeve proslave dolaze kao prijatelji, a nekoliko pjesama otpjevaju besplatno

VIDEO

Kći bivšeg vlasnika Agrokora, Iva Todorić (44) u emotivnoj objavi na društvenoj mreži čestitala je majci 70. rođendan. Vesna Todorić se javila u komentaru te zahvalila kćeri na toplim riječima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Iva Todorić 01:12

- Već 70 godina činiš ovaj svijet boljim i plemenitijim mjestom. Svojim primjerom daješ lekcije, kako u dobru i zlu biti supruga, mama, baka, prijateljica - komentirala je Iva. Opisala je majku kao ženu koja se rijetko rađa:

- Kad je najteže ti si najjača, najsnažnija karika, kad je najlakše ti puštaš da svi oko tebe uživaju, a ti nam uvijek čuvaš leđa. Poznajem puno snažnih žena, ali ovakva kao ti se rađa rijetko. Za tebe mama apsolutno stoji žena, majka, baka, kraljica. Dao Bog da sve tvoje unuke, a hvala Bogu ima ih četiri za sad imaju dio tebe u sebi - poručila je Iva.

Majka joj je odgovorila da ju je rasplakala. Todorići ovaj put nisu angažirali ‘narodnjake’. Podsjetimo, pjesma 'Božanstvena ženo', hit Miroslava Ilića jedna je od najdražih pjesama Ive i Vesne. Toliko im je draga da je obitelj pozvala Ilića da zabavlja goste na velikom partyju koji je obitelj Todorić organizirala povodom 40. rođendana Ive u Kulmerovim dvorima.     

Tada je za 45 minuta svirke uzeo 10.000 eura. Ilić je došao do slavljenice, poljubio joj ruku pa krenuo nizati hitove, a na 'Božanstvenu ženu' svi su se opustili i zapjevali. Iva poznaje i druži se s velikim brojem ljudi pa kad se organiziraju proslave, u restoranu ili u Kulmerovim dvorima, to budu neviđene fešte.

Gazdina kći odrekla se luksuza; Iva Todorić podijelila fotografije na kojima vozi traktor i sijeno
Gazdina kći odrekla se luksuza; Iva Todorić podijelila fotografije na kojima vozi traktor i sijeno

Iva ima dosta prijatelja koji su iz umjetničkih voda, ali za razliku od Miroslava Ilića, oni su prijatelji i na Todorićeve proslave dolaze kao prijatelji, a nekoliko pjesama otpjevaju besplatno. To su prije svih Željko Joksimović, koji je, osim s Ivom Balent, jako dobar prijatelj s Čermakovima. Svi oni zajedno bili su na Joksimovićevu vjenčanju prije nekoliko godina, na kojem je ekskluzivno nastupala Ceca.

A Joksimović, kada dolazi na neku od Todorićevih slavlja, redovito otpjeva dio svog repertoara, bez da mu ijedna kuna završi u džepu. Pomalo neočekivano, tu je još jedna pjevačica koja je Ivi jako draga prijateljica. Riječ je o kraljici sevdaha Amiri Medunjanin, s kojom Iva ima poseban odnos. Amira rijetko odbija Ivine pozive, dok Iva rijetko propušta njezine koncerte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu