Obavijesti

Show

Komentari 95

Pastuh Bernie već desetljećima prati tempo upola mlađih žena

Pastuh Bernie već desetljećima prati tempo upola mlađih žena
7

Bogataševa kći Deborah (65) ima unuka. Bernijev će sin tako imati pranećaka 
koji će biti od njega stariji čak 12 godina

VIDEO

Prema šuškanjima britanskih medija, Bernie Ecclestone sina bi trebao dobiti sredinom listopada ove godine i bit će mu to najljepši dar nekoliko tjedana uoči njegovog 90. rođendana. Zna se da je već odavno pradjed, te peterostruki djed, a otac će postati kad mu sina rodi njegova 47 godina mlađa supruga Fabiana Flosi.

*EXCLUSIVE* Bernie Ecclestone, 88, seems to have a problem opening his right eye as he was seen shopping at Royal

Bernie Ecclestone, neprikosnoveni kralj Formule 1, bio je u braku tri puta, no o njegovoj prvoj supruzi Ivy Bamford zna se vrlo malo. Bila je to njegova prva ljubav za koju se oženio s 22 godine. Vjenčali su se 1952. i nitko ne zna točno datum kad su se razveli, a iz tog braka ima kćer Deborah koja ima sina, pa je i sama u međuvremenu postala baka.

Filip Brala/24sata

Njezin sin podario je Bernieju praunuka 2008. godine, baš kad se automobilistički mogul razvodio od supruge Slavice Radić Ecclestone. Tako će Berniejev sin imati sestru koja bi sad mogla imati oko 65 godina, te još dvije sestre – Petru i Tamaru koje imaju 31 i 35 godina i već su odavno majke.

Bernie Ecclestone (89) postaje otac po četvrti put: Stiže sin!
Bernie Ecclestone (89) postaje otac po četvrti put: Stiže sin!

Drugim riječima, kad se rodi, Berniejev sin imat će nećaka koji je 30-ak godina stariji od njega i pranećaka koji će biti od njega stariji 12 godina.

Bernie Ecclestone sa suprugom Fabianom Flosi posjetio Å ibenik

No, dobri milijarder prebrodio je do sad mnogo bračnih zavrzlama. Nakon razvoda od Ivy 17 godina bio je u vezi s Kineskinjom Tuanom Tan. A onda je 1981. u Monzi izgubio glavu zbog naše ljepotice. Ecclestone bio na stazi dajući posljednje upute svom tada slavnom vozaču Nelsonu Piquetu, koji je već sjedio za upravljačem bolida. Starter samo što nije zamahnuo zastavicom i označio početak utrke. Pored bolida stajale su i hostese.

Visoka i vitka crnka stajala je pored Piquetovog automobila, pa je Bernie u stilu prgavog šefa podviknuo:

- Miči se odavde!

Okrenula se i na lošem engleskom uzvratila:

- Ostajem tu! To mi je zadatak!

- Rekao sam, neću ni jednu djevojku uz auto! Briši!, uzviknuo je sad već nervozni Ecclestone, ali za glavu viša ljepotica nije bila impresionirana. Dapače, nije imala pojma s kim razgovara i bijesno mu je priprijetila:

- Priđeš li, udarit ću te!

Drska ljepotica bila je zapravo naše gore list. Riječanka Slavica Radić imala je tada 23 godine i u Milanu je radila kao fotomodel i manekenka. Organizatori utrke angažirali su ju da reklamira sportsku odjeću marke ‘Fila’ a njezin solidno plaćeni posao bio je da, dok traje utrka, stoji na užarenoj stazi u debeloj trenirci.

Dok je u sebi proklinjala i utrku i vrućinu, oniži sjedokosi tip koji na nju viče, išao joj je silno na živce.. Ali ubrzo ju je pozvao na piće u svoj otmjeni ‚Moto-home‘ – luksuzno opremljenu kuću na kotačima uz pistu. Već tjedan dana kasnije našli su se u New Yorku pa njegovim privatnim jetom odletjeli u Las Vegas. Romansa je potrajala tri godine, do 1984. kad je Slavica ostala u drugom stanju. Bernie je raskinuo vezu s Tuanom. Navodno je jednog dana došao kući i rasplakao se poput kišne godine.

- Moram ti nešto priznati. Jedna djevojka rodit će mi kćer. Slagala me, rekla je da ne može zatrudnjeti, a sad mi prijeti da ako ju ne oženim, nikad neću vidjeti dijete.

Požrtvovna Tuana poželjela mu je svu sreću svijeta i otišla iz njegovog stana.

Čim je dobio kćer, Bernie je Slavici kupio apartman u Londonu u koji se preselila s djetetom. Iste godine Bernie je oženio 28 godina mlađu i 30-ak centimetara višu od sebe Slavicu Radić. Zlobnici su govorili da ta razlika u visini nestaje uvijek kad Bernie stane na svoj novčanik.

Tako je počeo brak koji će potrajati 25 godina. Slavica i Bernie dobili su i dvije kćeri Petru i Tamaru, a ako je vjenčanje bilo skromno – tek u matičnom uredu uz kumove, bračni par je živio doista raskošnim životom.

Za nesuglasice se saznalo 2008. godine. Slavica se u 50-oj godini života odselila iz njihovog doma vrijednog 10 milijuna funti, te unajmila odvjetnika koji ju je trebao zastupati u brakorazvodnoj parnici.

- Što imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute sjediti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima, kazala je Slavica koja je čekala da se kćeri osamostale, pa da i ona počne samostalni život.

Nagađalo se da je Bernie na suprugu prepisao čak pola svoje imovine, odnosno da zbog poreza Slavica još od 1999. godine preko offshore tvrtki kontrolira polovicu od oko 3,2 milijardi dolara imovine, što znači da je razvodom postala jedna od najbogatijih žena na svijetu.

Unatoč razvodu, Bernie i dalje obožava hrvatsku obalu i svake godine plovi svojom jahtom krstari od Dubrovnika do Brijuna. U Dubrovniku hrani golubove, a obožava pojesti i burek. Ovamo dolazi i s novom suprugom Fabianom, za koju se 2012. tajno vjenčao i koja će mu ostvariti san da nakon tri kćeri ima i sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...