Obavijesti

Show

Komentari 35

Pauletić je zbog boksa kasnio na porođaj svog šestog djeteta

Pauletić je zbog boksa kasnio na porođaj svog šestog djeteta
5

Suprugu putopisca Roberta Pauletića uhvatili su trudovi u Splitu baš kada je on trebao otvoriti Prvenstvo Hrvatske u boksu u Zadru, otkrio je za IN magazin

VIDEO

Najmlađi pobjednik Kviskoteke, putopisac i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza prošlog vikenda je dobio šesto dijete, prenosi IN magazin. Njegovu suprugu Miju (27) uhvatili su trudovi baš u trenutku kada je Robert Pauletić (48) trebao otvoriti Prvenstvo Hrvatske u boksu u Zadru.

- Taman sam išao ući u ring otvoriti prvenstvo kad zvoni telefon, javlja žena da su joj počeli trudovi. Ostavio sam sve. Gradonačelnik je otvorio prvenstvo umjesto mene, a ja sam sjeo u auto i još sam od panike usput ogrebao vrata od jednog momka na parkingu i jurio prema Splitu - ispričao je Robert Pauletić.

Priznao je da je čak postojala mogućnost da se maleni Ivano rodi u automobilu jer je Mia jako brzo rodila.

- Vozio ju je njezin brat, koji je isto bio u panici, ali došao sam 45 minuta nakon toga, sve je bilo u redu. Vidio sam maloga i ženu, sve je bilo super. Mia je već peti dan nakon poroda izašla na piće s prijateljicama. Rekle su joj da im treba dati neki dokaz da je rodila, jer joj se na liniji ništa ne primjećuje - pohvalio je suprugu kviz-majstor.

Paru je to drugo zajedničko dijete, u prosincu prošle godine Mija je rodila kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Pola. Pauletić je nedavno izjavio da bi volio imati sedmero djece, no supruga mu je poručila da se snađe negdje drugdje. 

Robert iz četrnaest godina duge veze s dizajnericom Riom Devčić ima troje djece dok iz prvog braka ima sina. I Mija iza sebe ima jedan propali brak iz kojeg ima jedno dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu