Obavijesti

Show

Komentari 17

Pažanin voli gledati utakmice Hajduka, a Špiček ići na ribičiju

Pažanin voli gledati utakmice Hajduka, a Špiček ići na ribičiju
8

Čitanje je odlično za znanje, naučiš puno o sebi i svijetu koji te okružuje. Volim dijeliti knjige i poklanjati ih drugima jer su knjige vrijedne dijeljenja, kaže chef Mate Janković

VIDEO

Svaki član žirija kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ ima svoje skrivene strasti koje ne uključuju kuhanje.

Tomislav Špiček (43), Mate Janković (39), Mateja Domitrović Sabo (40) i Ivan Pažanin (33), kako kažu, žive za kuhanje, ali imaju još ljubavi. Svatko od njih otkrio je što najviše voli raditi u svoje slobodno vrijeme.

- Volim plivati i otići na ribičiju. Ribolov me zna smiriti. To me također podsjeti na djetinjstvo - svaka je subota i nedjelja bila provedena uz jezero i rijeku. Nažalost, već šest godina nisam išao u ribičiju. Ovaj tempo života mi ne dopušta da sve tekuće poslove zaustavim i odem pecati. Mogao bih pecati po noći, ali kad ću onda spavati - našalio se chef Špiček. 

Priznao je i kako često nema dovoljno vremena za sve svoje hobije jer mu kulinarstvo zauzima veći dio dana. Njegov kolega Janković također je otkrio čime se bavi u slobodno vrijeme.

- Čitanje je odlično za znanje, naučiš puno o sebi i svijetu koji te okružuje. Mnogo sam čitao o velikanima i njihovim životima. To je jako nadahnjujuće i njihove stvarne priče su puno bolje od bilo kakve fikcije. Volim dijeliti knjige i poklanjati ih drugima jer su knjige vrijedne dijeljenja - rekao je chef Mate.

Osim toga što voli čitati knjige, Mate ih voli i pisati, bar kada su kuharice u pitanju, jer bi uskoro na tržište trebala doći kuharica 'Croatia: The Cookbook', koja po prvi put objedinjuje neke od najboljih chefova u Hrvatskoj.

Domitrović Sabo kao svoju strast ističe vrtlarstvo te odlazak na tržnicu jer to za nju nije samo nužna nabavka namirnica, već posebni doživljaj i ritual.

- Obožavam prirodu i voljela bih se jednog dana preseliti izvan grada i živjeti u kući u prirodi, s domaćim životinjama u dvorištu i vrtom u kojem mogu uzgajati vlastite namirnice. Obožavam svježe povrće i najveća euforija mi je kada dođem na plac jer volim raditi s tim namirnicama. Na plac idem gotovo svakodnevno, tamo već imam i svoju ekipicu. Meni plac nije samo nabavka, nego mi je to doživljaj. Tamo provedem barem dva sata, ne mogu samo proći pokraj štanda, to su uvijek mali razgovori s prodavačicama i kušanje nečega - rekla je Mateja. 

Za razliku od svojih kolega, Pažanin kaže kako u slobodno vrijeme voli raditi sve što mu u tom trenutku najviše odgovara, ali priznaje da voli pogledati dobar film, kao i nogometnu utakmicu, pogotovo kada igra Hajduk.

 

Ča je život vengo fantažija

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Kada dođe ljeto, Pažaninovo najdraže godišnje doba, splitski chef obožava jedriti i izležavati se na suncu, baš kao i svaki pravi Dalmatinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin