Obavijesti

Show

Komentari 85

Nitko kao Oliver: Vela Luka je za kraj otpjevala 'Trag u beskraju'

Nitko kao Oliver: Vela Luka je za kraj otpjevala 'Trag u beskraju'

Prepuna Vela Luka odjekuje poznatim stihovima legendarnog glazbenika, a okupili su se obožavatelji od svugdje. Pale se baklje, pleše, pjeva, a ni emocije se ne mogu sakriti

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
'TRAG U BESKRAJU'

Sve bi da da si tu, barem jedan tren da vičnost bude, da ti pratim trag u beskraju, sve bi da da si tu - stihovi su koje je svaki Oliverov obožavatelj zapjevao za kraj. Napustio nas je prije pet godina, ali će njegove pjesme živjeti vječno.

Tradicionalni koncert završio je, a prepuna Vela Luka svijetli bakljama u čast legendarnom glazbeniku. 

24sata
NEVJEROJATNA ATMOSFERA

Prepuna Vela Luka odjekuje Oliverovim pjesmama. Nikad zaboravljeni glazbenik u srcima je mnogih, a njegovi hitovi su bezvremenski.

 

NIKAD KAO UZ OLIVERA

- Ja ću vam ispričat jednu priču koja mi je jako važna i koju ne zna puno ljudi, Bila je noć, i zima, ja sam žurila na jedan sastanak i uletjela u Esplanadu. Vidjela sam prazan var, a tamo je sjedio Oliver okrenut leđima i ja sam ga prepoznala. Prvo sam samo gledala, a onda sam sjela do njega i zapjevali smo zajedno - sjetila se Danijela i priznala da nikada nije tako pjevala kao tog puta.

24sata

- I nikad prije, nikad poslije nisam pjevala kao tu večer uz Olivera, jer veliki služe da izvuku veliko iz ostalih - rekla je.

'Nocturno' u izvedbi Danijele Martinović raznježio je publiku, a poslije toga je otpjevala i 'Nedostaješ mi ti'. Na pozornicu je izašla u elegantnoj dugoj bijeloj haljini.

24sata
PREKRASNI PRIZORI

Prepuna Vela Luka odjekuje poznatim stihovima legendarnog glazbenika, a okupili su se obožavatelji od svugdje. Natiskani su posvuda - na rivi, po brodovima u luci, po prozorima i kafićima...

24sata

Više pogledajte OVDJE.

24sata
NOVI ZELAND ZA OLIVERA

Izvedba 'Pismo moja' grupe The Shades koja dolazi s Novog Zelanda.

24sata

Poslije su u akustičnoj verziji zapjevali i 'Ča je život vengo fantažija', a publika ih je pozdravila ogromnim pljeskom. The Shades su zatim nastupili i s Oliverovom 'Sjećanje na Velu Luku'.

24sata
Komentari 85