Obavijesti

Show

Komentari 1

Pet novih hitova u listopadu u utrci za Cesaricu

Pet novih hitova u listopadu u utrci za Cesaricu
5

Predstavljene su pjesme za listopad koje ulaze u konkurenciju za prestižnu titulu hita godine te u prosincu ulaze u finalno izvlačenje za nagradu Cesarica

VIDEO

Nakon završenog glasovanja publike za pjesme predložene u rujnu za prestižnu je titulu hita godine nominirana pjesma „Igraj moja Hrvatska“ koju izvode Zaprešić Boys, a autorski je potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Marko Novosel. 
Pjesme koje su u konkurenciji za titulu Hita mjeseca u listopadu su: Ivan Zak “Dar mar”, Franka “Kao ti i ja", Massimo “Lice varalice”, Ljubavnici “Oko zeleno” te Detour “Vikend”.

U svom stilu, opušteno, nenametljivo, a s druge strane, romantično i 'zarazno', Ivan nas uvodi u svijet provoda, zabave, dugih noći, prepun glazbenih 'boja', koje osvajaju na prvo slušanje, odnosno gledanje. Ivan je i ovoga puta 'krivac' za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, dok pjesmu, 'ruku pod ruku', prati i atraktivan video spot. ‘Dar mar' je nedvojbeno nastavak mojih ljetnih hitova u modernom izričaju. Spot je sniman u Istri pod redateljskom palicom Igora Vignjevića.

Posljednji Frankin singl 'Kao ti i ja', autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića pjesma je koja od svog izlaska prije tri mjeseca ne silazi iz top 10 hitova nacionalne glazbene ljestvice HR top 40.  Produkciju su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, što je bio nastavak sjajne suradnje nakon obrade pjesme ‘Crazy'. Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Spot za pjesmu je sniman na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini. Sunce i predivno modro Jadransko more koje okružuje romantični svjetionik najljepša su moguća kulisa ove prekrasne priče Frankinog intimnog svijeta u koji nas otvorena srca pušta.

Pjesma 'Lice varalice' treći je singl s novog albuma Massima – Sada, a autor je Bruno Kovačić. Spot za pjesmu 'Lice varalice’ jedno je veliko putovanje, potraga za izgubljenom nevinošću. Massimo se od početka spota uspije izdignuti iznad svoje stvarnosti, pogledati na svijet oko sebe iz drugačije perspektive. Spot aludira na čitavi spektar maski koje svi ljudi nose, bez kritiziranja ili objektivizacije. Cilj je ukazati na te maske, te pokrenuti subjektivno razmišljanje o njima unutar sebe. Na video spotu je radio veliki tim, predvođen redateljem Filipom Filkovićem Philatzom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Regelja (vokal i tekstopisac), Igor Stanković (bas), Kristijan Slavić (bubanj), Borna Biondić (gitara), Stjepan Malkoč (klavijature), već dvije godine čine sastav sve popularnijeg zagrebačkog benda Ljubavnici. Pjesma je u manje od tjedan dana od izlaska pregledana više od 150.000 puta, a nekoliko mjeseci kasnije, pjesma ima oko 1.5 mil. pregleda na YouTube-u i neizostavna je na play listama radio stanica, a publika je na svim koncertima pjeva od riječi do riječi. 'Oko zeleno' posljednji je hit Ljubavnika, a izašla je iz pera Maria Regelje, frontmena benda, koji potpisuje većinu tekstova. Za produkciju spota zaslužan je Luka Kovačić, a za video Luka Grgas.

Grupa Detour donosi nam pravu ljetnu poslasticu o kojoj autor i frontman grupe Nenad Borgudan kaže: “Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.” Pjesma ‘Vikend' podržana je video spotom koji je sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji  spota pružila je TZ grada Supetar i sam grad Supetar. 

Za predložene pjesme s liste za listopad publika može glasovati do petka, 2. studenog u ponoć, na online kanalima za komunikaciju: Facebook,  Viber i na službenoj stranici Cesarice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac