Obavijesti

Show

Komentari 3

Petar pod Rankovom paskom nastavlja svoju igru s Odacima

Petar pod Rankovom paskom nastavlja svoju igru s Odacima
4

Stipe prisiljava Jakova i Šimuna na pomirdbu, a Petar igra dvostruku igru uvjeravajući Stipu i Nives da želi biti punopravni Odak. Kod Odaka se sprema rat protiv Mrčele

VIDEO

U RTL-ovoj seriji Ruža vjetrova' napokon su se počele riješavati zavrzlame. Nakon što su se Marija i Ranko zaputili u Olujno ne bi li Mrčela Mariji pokazao njihov novi dom, iz kojeg je istjerao Krstu i Šimuna, Marija i Šimun se napokon susreću. Marija mu pokušava objasniti da je radila sve da ga zaštiti, ali Šimun joj više ništa ne vjeruje. Ni njoj, a pogotovo ne Krsti koji mu je najveće razočaranje. Odlazi kod Odaka dok se stvari ne slegnu.

Za to vrijeme Stipe otkriva Krsti da zna da je on ubio Dunju dok Suzana za isto ubojstvo optužuje Ranka, ali Ranko se na to ne obazire. Krsto se odluči ispovjediti Don Vinku, no on mu govori da ne smije nikome reći za ubojstvo Dunje i da napusti Olujno. Ipak, Krsto sve priznaje Suzani koja je u šoku! I dok Ranko suočava Petra s činjenicom kako im je Stipe ubio oca, Nives smjesti senilnu babu Dragicu u bolnicu kako ne bi još nešto izbrbljala Petru o tajni koju je brižno čuvala godinama. No, Ranko potplaćuje ravnatelja bolnice, pa Petar i on ipak odlaze Dragici. Ranko želi da Petar čuje istinu o tome da su braća i da je Stipe Odak ubio njihovog oca… Hoće li se Dragica sjetiti svega ili će tajna ostati vječno zapečaćena među zidovima bolničke sobe?

Za to vrijeme, Marija, kojoj je preko glave Rankovih zlih igrica, odluči dati intervju ne bi li razotkrila sve njegove zločine. Kad sazna što je učinila, Ranko toliko pobijesni zbog njezinog optužujućeg javnog istupa da na brzinu smišlja kako se izvući te je drogira. Jakov se vraća sa Sarom u Olujno, no ondje vlada totalni raspad sistema - Dunja je mrtva, a Šimun je Stipin sin! Suzana im skriva Krstino priznanje za ubojstvo, i dalje sumnjajući da je on ubojica... A i kod Odaka se sprema rat protiv Mrčele. Stipe prisiljava Jakova i Šimuna na pomirdbu, a Petar igra dvostruku igru uvjeravajući Stipu i Nives da želi biti punopravni Odak i legalni otac Anti... Ranko pak,  slijedi njihov  plan dolazeći na vrata Odacima s ponudom koja će zauvijek okončati njihovu suradnju...

Petar pod Rankovom paskom nastavlja svoju igru s Odacima. Nakon svih drama, hoće li Odaci saznati što im se sprema i kakav je potez morala učiniti Marija ne bi li ih spasila?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.