Obavijesti

Show

Komentari 6

Pete se posvetio karijeri nakon prekida, a Kim mu zavodljivim fotkama pokazuje što je izgubio

Pete se posvetio karijeri nakon prekida, a Kim mu zavodljivim fotkama pokazuje što je izgubio
7

Nakon što je njihovoj romansi došao kraj i svatko je krenuo svojim putem, Pete i Kim sada svatko na svoj način nose s prekidom. On radi na sebi, a ona...Ona pokazuje svijetu (i njemu) bujne obline

Baš onda kada su mnogi pomislili kako se između Kim Kardashian (41) i Petea Davidsona (28) dogodila ljubav stoljeća, par je prekinuo početkom kolovoza. Reality zvijezda i komičar sada se svatko na svoj način nosi s prekidom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nakon još jedne propale veze, Pete se odlučio posvetiti sebi, prenose strani mediji.

- Pete se fokusira na sebe i na svoju karijeru i pokušava biti sretan. Nakon showa Saturday Night Live ima puno projekata na kojima radi. Pred njim je velika karijera - rekao je izvor blizak komičaru.

- Pete je jako ambiciozan. Želi nastaviti sa stand-up komedijom, ali postavlja si i nove glumačke izazove. U Australiji je snimao film Wizards! Uživao je u snimanju i odlično se slagao s kolegama s filmskog seta - dodao je izvor.

Suša prijeti, a njih baš briga: Kourtney Karadashian i Stallone opomenuti, troše previše vode
Suša prijeti, a njih baš briga: Kourtney Karadashian i Stallone opomenuti, troše previše vode

Kim posljednjih dana objavljuje brojne fotografije na društvenim mrežama, a mnogi smatraju kako na taj način komičaru pokazuje što je izgubio.

Objavila je ona tako fotografije na kojima je pozirala na luksuznom automobilu. Na sebi je nosila srebrni bodi koji je isticao njezinu zavidnu liniju, a kao modni dodatak je nosila sunčane naočale marke 'Yeezy' bivšeg supruga, Kanyeja Westa (44).

Takav potez Kardashianke ostavio je brojne sa upitnicima nad glavom. Dok jedan dio obožavatelja smatra kako fotkama pokazuje Peteu što je izgubio, drugi dio smatra kako Kim ipak mami svog bivšeg muža.

Kim pobijedila Hillary Clinton u kvizu o poznavanju prava: 'Bilo je impresivno, ona je razborita'
Kim pobijedila Hillary Clinton u kvizu o poznavanju prava: 'Bilo je impresivno, ona je razborita'

Prisjetimo se, Kim i Pete službeno su prohodali u studenom prošle godine. Fanovi su počeli nagađati o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili na vrtuljku u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera.

Zajedno su glumili u skečevima na 'Saturday Night Liveu', kad je ona bila voditeljica. Tamo su se poljubili maskirani u Aladina i Jasmine, a čini se da je iza profesionalnog poljupca već tad bilo nešto više.

Kasnije su ih fotoaparati snimili u romantičnim šetnjama, a nakon prvih zajedničkih objava na društvenim mrežama, otkrili su da su zajedno. Jedni vjeruju da je ta veza bila iskrena, a drugi kako je sve bio dio plana - da Kim i Pete još malo dobiju na popularnosti.

POGLEDAJTE INTERVJU: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO PORODA'