Show

Komentari 2

Piers Morgan nije kriv i ne mora se ispričati Meghan: 'Vratite mi posao, pobijedio sam Pinokija!'

Piers Morgan nije kriv i ne mora se ispričati Meghan: 'Vratite mi posao, pobijedio sam Pinokija!'

Ured za komunikacije, odlučio je kako voditelj nije prekršio niti jedno pravilo komentirajući izjave vojvotkinje od Sussexa, koje je ona dala Oprah Winfrey. Morgan je to proglasio velikom pobjedom slobode govora

Kontroverzni britanski televizijski voditelj Piers Morgan (56) dugo je bio zaštitno lice emisije 'Good Morning Britain', poznat po svom oštrom i britkom jeziku, a izreći svoje mišljenje nikad mu nije bio problem. Nerijetko i pretjerano teatralan, Morgan je prije pola godine 'izletio' iz studija prilikom snimanja emisije nakon što su ga kritizirali zbog njegovih oštrih komentara koje je uputio Meghan Markle (40) i princu Harryju (36) nakon njihovog intervjua s Oprom Winfrey (67) u kojem su otkrili pikanterije o kraljevskoj obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Morgan ih je tada optužio kako je sve što su rekli u intervjuu laž, no čini se da je nakon šest mjeseci dobio svojevrsnu zadovoljštinu. 

- Presretan sam što je Ofcom podržao moje mišljenje i to da ne vjerujem u bombastične izjave vojvode i vojvotkinje od Sussexa u intervjuu kod Oprah Winfrey, a od kojih su se mnoge kasnije i pokazale neistinitima. Ovo je velika pobjeda za slobodu govora i snažan poraz princeze Pinokio. Mogu li sada dobiti svoj posao natrag? - napisao je na Twitteru.

Nazvavši Meghan Markle Pinokijem, Morgan je ponovno aludirao na to da je lažljivica, a zbog takvog 'čašćenja' neće joj se, kako stvari stoje, morati ispričati. Nakon što je dramatično napustio emisiju u ožujku, ustvrdio je kako nije dobio otkaz već je tada sam otišao, i to baš iz razloga što se nije želio javno ispričati Meghan. 

Gotovo od samog početka ljubavne veze princa Harryja i Meghan Markle, Piers Morgan nije bio blagonaklon prema američkoj glumici, često ističući kako je ona svoj ulazak u kraljevsku obitelj pomno planirala. Ona ga je, dakako, tužila, no čini se da je Piers zasad izvolijevao pobjedu. Ofcom, britanski Ured za komunikacije, odlučio je kako voditelj nije prekršio niti jedno pravilo komentirajući izjave vojvotkinje od Sussexa, koje je ona dala Oprah Winfrey.