Show

Komentari 28

Pink obećala: Donirat ću 3,3 mil. kuna za požare u Australiji

Pink obećala: Donirat ću 3,3 mil. kuna za požare u Australiji

Obećajem donaciju u iznosu od 500.000 dolara izravno lokalnim vatrogasnim službama koje se junači bore. Moje srce je uz naše prijatelje i obitelj u Australiji, napisala je Pink na društvenim mrežama

Pop zvijezda Pink (40) obećala je pola milijuna dolara, odnosno 3,3 milijuna kuna dati lokalnim vatrogasnim službama koji se bore s požarima u Australiji, javlja HuffPost

The 53rd Annual CMA Awards - Show - Nashville, Tennessee, U.S.

- Potpuno sam očajna gledajući što se trenutačno događa u Australiji s užasnim požarima. Obećajem donaciju u iznosu od 500.000 dolara izravno lokalnim vatrogasnim službama koje se junači bore. Moje srce je uz naše prijatelje i obitelj u Australiji - napisala je Pink na društvenim mrežama. 

,

Pjevačica je na društvenim mrežama i objavila gdje ostali ljudi, koji to žele, mogu donirati novac. U požarima koji su posljednjih nekoliko mjeseci zahvatili Australiju, dosad su poginule 23 osobe. Smrtonosni požari, koji traju od rujna, već su spalili oko pet milijuna hektara zemljišta i uništili više od 1500 domova. 

The 53rd Annual CMA Awards - Arrivals - Nashville, Tennessee, U.S.

Pink trenutačno ima pauzu od pjevanja i fokusirala se na privatni, obiteljski život. Pjevačica je posljednje dvije godine provela putujući svijetom u sklopu turneje 'Beautiful Trauma World Tour'. Sad želi drukčiji način života. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci