Obavijesti

Show

Komentari 30

Pišek postavila ultimatum: Birajte, A. Karabatić ili ja!

Pišek postavila ultimatum: Birajte, A. Karabatić ili ja!
16

SUKOB ZBOG STARLETE: Voditeljica NIkolina Pišek organizatorima humanitarne revije u Opatiji poručila da im je Ava Karabatić loš marketing...

VIDEO

Humanitarna modna revija u Opatiji organizirana je kako bi se sakupio novac za mladića oboljelog od multiple skleroze. Lijepa voditeljica Nikolina Pišek (34) navodno je organizatorima revije uvjetovala da izaberu hoće li nastupati Ava Karabatić (21) ili ona.
- Nisam ništa uvjetovala, samo sam organizatorima rekla da Ava nije pozitivna reklama za humanitarni događaj. Iza toga stojim i to ću opet reći - rekla nam je Nikolina nakon što je odvodila višesatni program. Organizatori iz Lions kluba nisu htjeli otkazivati nastup niti jedne pa su pokušali izgladiti stvar. Istaknuli su kako im je drago što su obje dame nastupale i pridonijele sakupljanju novca za bolesnog mladića.
- Mogu samo reći da sam prezadovoljna i presretna svojim životom, kako ljubavnim, tako i poslovnim. Znači, zadovoljna sam karijerom, obitelji, prijateljima i zaručnikom. Kad sam danas sve to čula, moram priznati da mi je to na jedan način bilo smiješno - osvrnula se Ava na Nikolinin komentar. Dodala je da ne prati tuđe živote i druge ne komentira zato što nije nimalo iskompleksirana.
- Stvarno ne bih znala zašto to smeta toj gospođi. I ne bih se puno na nju obazirala. Ne želim od toga raditi neku aferu i strku. Uvijek sam bila dama i tako će biti i sad - smatra Karabatić. Mladen Burnać u Opatiji zabavljao se s manekenkom Kristinom Lumbar, koja nosi lažnu torbicu Louis Vuitton.
- Kriza je i nosim ‘fejk’ stvari jer se nema za originale - obrazložila je Kristina izbor torbice.

ŽUŽI PONOVNO GOVORILA O KORISTI SEKSA
Posebna gošća na reviji Žuži Jelinek (90) poklonila se publici nakon što je prikazan dokumentarni film o njezinu životu. U kratkom govoru mladima je preporučila čim više seksa jer osigurava zdravlje i vitalnost.

ZBOG AVE JE SIMONA NAPUSTILA MENADŽERA
Simona Šajn (26), bivša Gotovac, naljutila se na menadžera Senada Hasića jer joj nije plaćao putne troškove gaže, frizure, odjeću i hotele, kao što je plaćao Avi. Simona zbog toga više nije željela surađivati s Hasićem. Posvađali su se jer joj nije htio platiti putne troškove do Požege, gdje je trebala snimiti novi spot. (gm)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala