Show

Komentari 22

Pjevač boy benda preminuo s 34 godine, bio je zaražen koronom

Pjevač boy benda preminuo s 34 godine, bio je zaražen koronom

Trousdale se glazbom počeo baviti kao tinejdžer, a bio je član američkog boy benda Dream Street, koji je popularan bio krajem 90-ih te početkom novog stoljeća. Kasnije se okrenuo solo karijeri.

Pjevač Chris Trousdale preminuo je sa samo 34 godine, a tragičnu vijest je njegova obitelj potvrdila na Instagramu. Magazin People prenosi kako je mladić preminuo od posljedica infekcije korona virusom, dok obitelj to nije potvrdila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Teška srca potvrđujemo da je naš Chris preminuo 2. lipnja 2020. od bolesti. Jako će nedostajati svojoj obitelji, kao i prijateljima te fanovima diljem svijeta - stoji u njihovoj objavi.

Trousdale se glazbom počeo baviti kao tinejdžer, a bio je član američkog boy benda Dream Street, koji je popularan bio krajem 90-ih te početkom novog stoljeća. Kasnije se okrenuo samostalnoj karijeri, no nije se uspio značajnije probiti.

- Bio je svjetlo i inspiracija za mnoge od nas. Molimo vas za privatnost u ovim teškim trenucima za nas - apelirali su u priopćenju članovi obitelji prerano preminulog pjevača. 

Najčitaniji članci