Show

Komentari 44

Pjevač Božo Vrećo dizajnirao je posebnu crnu haljinu u kojoj je snimio pjesmu 'Maldiča' u crkvi

Pjevač Božo Vrećo dizajnirao je posebnu crnu haljinu u kojoj je snimio pjesmu 'Maldiča' u crkvi

Božo je poznat po svojem dizajnu i nekonvencionalnom odijevanju, a ovoga je putu u crkvi u Barceloni zablistao u crnoj haljini od tila koju je sam dizajnirao.

Pjevač Božo Vrećo (37) objavio je nekoliko fotografija sa svoga posjeta Barceloni na kojima se vidi kako su novu pjesmu 'Maldiča' snimali upravo u crkvi. Ljepotu Bazilike Santa Maria del Mar Božo je opisao da 'oduzima dah', a pratitelji bi upravo tako opisali Božinu kreaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Haljina ti je božanstvena, vilo čarobna - napisala mu je jedna od pratiteljica.

Božo je kreirao haljinu od prozirnog tila s golim leđima, a figuru je naglasio remenom oko struka. Na glavi je imao crni turban koji je već poznati detalj njegovih stajlinga.

- Prekrasan dan i shooting u bazilici Santa Maria del Mar, kakva čast i famozna akustika unutra, uživali smo i kako će sve moje dame zanimati, haljina je kao i uvijek moj dizajn i savršeno je pristajala uz sve, ljudi su odasvud komplimentirali moj izgled, par cura je reklo Guapaaaa! (lijepa) - napisao je Božo uz jednu od fotki. 

Haljina bez rukava otkrivala je mnoštvo Božinih tetovaža, koje su odlično uokvirile stajling. 

Kombinaciji je dodao i naušnice te piercing na nosu.

Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju svaku Božinu novu pjesmu i kreaciju, tvrde da je izniman umjetnik.

- Kao da si stvorio poseban svijet, preobražen maštom koja u nama izaziva uzbuđenje snažno kao pravi život - pisali su mu.

Najčitaniji članci