Obavijesti

Show

Komentari 2

Pjevač zlostavljao maloljetnice i kolegice: 'Kao R. Kelly sam'

Pjevač zlostavljao maloljetnice i kolegice: 'Kao R. Kelly sam'
5

Nekoliko žena optužilo je Ryana Adamsa za uznemiravanje, među kojima su glazbenica u usponu, koje su bile maloljetne u tim trenucima, kao i kolegice koje je zvao na svoje koncerte i turneje

VIDEO

Glazbenik Ryan Adams (44) našao se usred skandala. Nekoliko žena optužilo ga je za seksualno uznemiravanje, piše The Guardian. Posljednjih godina, Adam je mnogim mladim pjevačicama nudio nastupe i turneje kako bi razvili karijeru, ali čim je to prešlo u praksu, Adam je vršio pritisak nad djevojkama i seksualno ih uznemiravao. 

Prije nekoliko dana njegova bivša supruga Mandy Moore (34) otkrila je kako ju je Ryan fizički i psihički uznemiravao nakon razvoda, a njezina izjava ohrabrila je ostale djevojke da iznesu svoja iskustva s glazbenikom. 

Adams se jedno vrijeme dopisivao s mladom obožavateljicom Avom. Ispitivao ju je za godine, a ona se često predstavljala starijom nego što je. Iako joj nije vjerovao kada je govorila koliko godina ima, dopisivao se s njom na perverzan način.

- Bio bih u nevolji da netko sazna da ovako razgovaramo - napisao joj je u studenom 2014. kada je ona imala tek 16 godina. iako se nisu nikada vidjeli, redovito su si slali fotografije, a dopisivanje je trajalo devet mjeseci.

Capital Records 75th Anniversary Gala - Los Angeles

- Da ljudi znaju mislili bi da sam kao R. Kelly. Reci mi da me tvoja majka neće ubiti ako sazna da se dopisujemo - pisao joj je Adams.

Glazbenica Phoebe Bridgers (24) također je optužila Adamsa za emocionalno zlostavljanje. Nakon što su počeli romansu, Ryan je bio neizdrživ. Slao joj je poruke, inzistirao da mu kaže gdje se nalazi u svakom trenu, tjerao ju je da napusti društvena događanja kako bi došla doma i imala seks preko telefona s njim te, naposljetku, prijetio je samoubojstvom ako mu ne bi odgovarala istog trena na poruku.

Nakon što je prekinula mukotrpnu vezu, Adams nije htio objaviti pjesme koje su snimili zajedno te je povukao ponude za gostovanje na njegovim koncertima.

Nakon svih optužbi, Ryan se ispričao.

- Nisam savršen i radim pogreške. Sve koje sam ikada povrijedio, ali nehotice, duboko se ispričavam - napisao je na društvenoj mreži. Ipak, ove optužbe nisu iznenadile ostale glazbenice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...