Show

Komentari 0

Pjevačica Jessie J progovorila o gubitku djeteta: 'Plakala sam pred nepoznatim čovjekom'

Pjevačica Jessie J progovorila o gubitku djeteta: 'Plakala sam pred nepoznatim čovjekom'

Svakome tko je to prošao ili je bio u blizini nekoga tko je želim reći da mi je žao. Ne postoji način da se to objasni osim da je to najtužnija, najusamljenija stvar ikada, rekla je pjevačica

Britanska pjevačica Jessie J (33) krajem studenoga objavila je da joj je na redovnom, trećem ultrazvuku rečeno joj je da njezina beba više nije živa.

Sada se na koncertu obratila se publici i otkrila kako se osjeća gotovo dva mjeseca nakon, prenosi Večernji.hr.

- Dakle, bila sam trudna, ali više nisam. No, vjerovali ili ne, sada sam vjerojatno na najsretnijem mjestu na kojem sam ikada bila. Moj pogled na život se potpuno promijenio. - započela je Jessie.

- Tog dana kad se to dogodilo, neki čovjek mi je prišao na ulici. Bila sam sama i plakala sam. Rekao je: 'Ne poznajem te i ne znam što se trenutno događa s tobom, ali znam da bi to trebala podijeliti s drugim ljudima'. Zato radim ovo što radim. Tako da, svakome tko je to prošao ili je bio u blizini nekoga tko je, žao mi je. Ne postoji način da se to objasni osim da je to najtužnija, najusamljenija stvar ikada - ispričala je pjevačica.

Jedna od njezinih sestara bila najveća podrška kroz ovu bol, a pjevačica se trenutno fokusira na završetak svog novog albuma.

- Nitko o tome ne govori dovoljno. Ono o čemu razgovaramo nije ono što se stvarno događa. Zahvalna sam što su me odgojile dvije nevjerojatne osobe koje su me naučile pronaći blagoslov u boli. Zahvalna sam na perspektivi koju imam. Svaki dan samo moramo živjeti i živjeti teže - zaključila je Jessie.

Najčitaniji članci