Show

Komentari 3

Pjevačica Kaya o vezi s Mateom Pavlovićem: 'On je džentlmen'

Pjevačica Kaya o vezi s Mateom Pavlovićem: 'On je džentlmen'

O njihovoj vezi se nagađalo otkako su objavili fotografije s iste lokacije u Parizu, a potom su ih kamere 'ulovile' kako se skupa zabavljaju na jednom tulumu. Početkom mjeseca su skupa bili na koncertu Ane Nikolić

Od prošle godine šuška se kako su srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya (36) i nogometaš Mateo Pavlović (30) u vezi te da se ona zbog njega razvela. No, Kaya je rekla kako su to laži, no potvrdila je kako su u romantičnoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja sa Sandrom Afrikom

- U procesu se ja ne udvaram. Mateo je jedan džentlmen, od samog starta sam se osjećala najbitnijom osobom u njegovom životu, pored toga što mi je davao komplimente - rekla je pjevačica piše Blic

O njihovoj vezi se nagađalo otkako su objavili fotografije s iste lokacije u Parizu, a potom su ih kamere 'ulovile' kako se skupa zabavljaju na jednom tulumu. Početkom mjeseca su skupa bili na koncertu Ane Nikolić u Beogradu i nasmiješeni pozirali fotografima.

Brineta je prošle godine privukla pažnju javnosti razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48) za kojeg se udala 2014. 

- Vito i ja rastali smo se na miran način, sporazumno, jer je ljubav između nas prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakva trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj smo način i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala - rekla je tada.