Obavijesti

Show

Komentari 1

Pjevačica umrla u 31. godini života: 'Počivaj u miru sestro'

Pjevačica umrla u 31. godini života: 'Počivaj u miru sestro'
4

Nakon što se Cody oprostio sa sestrom, krenule su glasine kako pjevačica nije preminula prirodnom smrću, već da je počinila samoubojstvo ili se predozirala pa se on ponovno oglasio

VIDEO

Pjevačica i kantautorica Cady Groves preminula je u 31. godini života, javlja Metro. Njezinu smrt potvrdio je brat Cody na društvenim mrežama.

- Cady je napustila ovaj svijet. Detalji su trenutačno ograničeni, ali obitelj ih pokušava doznati i o njima će ažurirati javnost. Počivaj u miru mala sestro, nadam se da ćeš se ujediniti s Kellyjem i Caseyem - napisao je.

Inače, Kelly i Casey su braća pjevačice koja su također preminula. Jedan je umro 2007., a drugi 2014. Obojica su u trenutku smrti imala 28 godina.

Preminula 25-godišnja reperica Chynna: 'Jako ćeš nedostajati'
Preminula 25-godišnja reperica Chynna: 'Jako ćeš nedostajati'

Nakon što se Cody oprostio sa sestrom, krenule su glasine kako pjevačica nije umrla prirodnim putem, već da je počinila samoubojstvo ili se predozirala pa se on ponovno oglasio.

- Mrzim što ovo moram raditi, ali očito su svijet i internet postali gomila iskrivljenih dezinformacija. U prvoj sam objavi ustvrdio kako nemamo informacija i pokušao prevenirati dezinformacije, ali kako bih spriječio tračeve, javljam nove vijesti. Obdukcija je izvršena i nema tragova predoziranja ili samoozljeđivanja. Jednostavno rečeno, Cady je umrla prirodnom smrću! Prošle jeseni imala je određenih zdravstvenih problema i pretpostavljamo, dok ne dobijemo kompletne nalaze, da su se oni ponovno javili - poručio je.

- Poštujte njezino ime i obitelj prije nego što podijelite informacije koje niste dobili direktno od nas - dodao je.

Groves je bila najpoznatija po hitu iz 2012. 'This Little Girl', koji na YouTubeu ima gotovo 150 milijuna pregleda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin