Obavijesti

Show

Komentari 6

Pjevao je s Oliverom, a sada 'napada' u 'Zvezdama Granda'

Pjevao je s Oliverom, a sada 'napada' u 'Zvezdama Granda'
6

NATJEČE SE U SRPSKOM TALENT SHOWU Najdraže članice žirija su mu pjevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović. Prije nekoliko godina natjecao se u regionalnom 'X Factoru'.

VIDEO

Glazba me kupila dok sam još bio jako mali, ne znam ni jesam li hodao tad uopće hodao. Mislim da mi je predodređeno da budem pjevač, rekao nam je mladi glazbenik Antonio Krištofić (20). 

Trenutno se natječe u showu ‘Zvezde granda’, a prije nekoliko godina sudjelovao je u regionalnom ‘X Factoru’. Prvi put se publici predstavio na dječjem festivalu. Tad je imao samo deset godina. Prije nekoliko godina nastupao je i s pjevačem Oliverom Dragojevićem (70). 

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

 

👀😀

A post shared by ANTONIO KRISTOFIC OFFICIAL (@antoniokristofic_official) on

- Oliver je legenda. Otpjevao sam njegovu pjesmu ‘Stine’ i tada je po prvi put javno pohvalio nekoga tko je izveo njegovu pjesmu - tvrdi Antonio i dodaje da je nakon toga dobio poziv na njegov veliki koncert.

Ponovno su se sreli na Splitskom festivalu. Tada mu je, kaže Antonio, Oliver prišao i zagrlio ga. Želja mu je snimiti duet s njim. Tremu, ističe, nije imao.

- Uživao sam u svakoj sekundi dok sam izvodio pjesmu, a on me pratio na klaviru. Iako je malo čudno, uopće nisam imao tremu - prepričava Krištofić.

Najdraži članovi žirija u ‘Zvezdama granda’ su mu pjevačice Marija Šerifović (33) i Jelena Karleuša (39). 

- Svi su oni vrlo dragi, ali istovremeno brutalno iskreni i surovi, što je meni super - priznaje Antonio. Za vrijeme ‘X Factora’ bio je dio i velikog spektakla pjevača Robbia Williamsa na srpskom Ušću pred više od 80 tisuća ljudi. Mladi pjevač trenutačno nema djevojku. 

- Slobodan sam i sretan. Mlad sam i ima vremena za ozbiljne i velike ljubavi. Možda će upravo neka obožavateljica postati ‘ona prava’ - kaže u šali i priznaje da ne bi mogao biti sa djevojkom koja ga idealizira. Za njim već luduju Srpkinje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...