Obavijesti

Show

Komentari 25

Plavi pobijedili u igri, a izgubili plemenski imunitet. Antonia je zajecala: 'Teško nam je palo...'

Plavi pobijedili u igri, a izgubili plemenski imunitet. Antonia je zajecala: 'Teško nam je palo...'
7

Poslije gozbe plavog tima, došlo je vrijeme za natjecanje za plemenski imunitet na veoma zahtjevnom poligonu s blatnim preprekama koje su i ovoga puta sreću donijele crvenom plemenu

VIDEO

Igre za nagradu, potvrdili su to i ovoga puta, plavom timu idu bolje nego one za plemenski imunitet. Međutim, i ona im je umalo izmakla iz ruku i to za svega nekoliko milisekundi. Naime, Bojan i Denis u tijesnoj igri natjecali su se za posljednji treći bod, a gotovo u isti tren završili su zadatak, pa su svega dvije milisekunde presudile u tome tko će za nagradu dobiti fini cheescake.

Poslije gozbe plavog tima, došlo je vrijeme za natjecanje za plemenski imunitet na veoma zahtjevnom poligonu s blatnim preprekama koje su i ovoga puta sreću donijele crvenom plemenu te je igra završena u njihovu korist s rezultatom dva naprama šest. Pobjednički bod za crveni je tim donio Kalu, koji je time poboljšao svoj status u klanu, no na koliko dugo tek ćemo vidjeti.

- Drago mi je da je pleme imalo povjerenje u mene i da sam iskoristio svoju drugu šansu - rekao je. Dok su i ovoga puta članovi crvenog tima otišli na plemensko vijeće kao promatrači, plavi su opet morali donijeti tešku odluku o tome koga će poslati u igru za eliminaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od Kalua, potpuno je drugačije raspoloženje vladalo kod Antonije u plavom timu koju je gubitak igre jako pogodio, pa je i pred svima zajecala. 'Svima nam je poraz teško pao', kazao je Leo koji je priznao da je umalo i on zaplakao.

U igri za osobni imunitet u plavom je plemenu pak najviše sreće imao David te je osvojio ogrlicu koja će ga ovoga puta zaštiti, ali mu i dati veliku moć da izabere osobu koja će direktno ići u eliminacijsku igru. 'Sretan sam radi sebe i žao mi je Denisa', rekao je David. Pri tom napominje da će Denisu dati na izbor te osobe kako bi se mogao boriti protiv lakšeg protivnika. David i Denis, koji su se odvojili od plemena, na plemenskom vijeću morali su objasniti kako je došlo do razdvajanja.

- Bilo je nekoliko glasovanja i vidjeli smo u kojem smjeru ide to glasovanje. Budući da smo bili grupa ljudi koji više komuniciraju, imali smo i neke svoje interese i u tome smo se prepoznali. Odvajanje u kampu je možda za javnost ispalo kao drastičan korak, ali radilo se o tome da imamo sličnije navike, drugačiji raspored jedenja, drugačije teme - objasnio je Denis naglašavajući da je sve to
igra i da ne želi unositi emocije u odluke.

Antonia je upitana o prijateljstvu s Denisom, s kojim je u početku bila dobra, a kasnije su ušli u ozbiljne sukobe. Ona je odgovorila da joj je Denis istaknuo što mu smeta kod nje.

Novi dan, nove tenzije, Nikolina i Luka se sukobili: 'Ti se drzneš svaki put kad ja nešto kažem!'
Novi dan, nove tenzije, Nikolina i Luka se sukobili: 'Ti se drzneš svaki put kad ja nešto kažem!'

- I tada se sve počelo kovitlati. S Denisom na kraju nije bilo jednostavno - ispričala je. Kad je došlo vrijeme za glasovanje, svoj je glas dala upravo njemu.

- Zato što sam s njim u najlošijim odnosima i bez obzira na to što je sada mir i nema tenzija, ne mogu mu zaboraviti kako je reagirao na neke stvari. Također je po statistici najlošiji - objasnila je Antonia.

Najviše glasova dobio je Denis, njih četiri, a Norino se ime i ovoga puta našlo na više listića.

- Volim te igre, pokazao sam da mi to ide. Dobro se osjećam, imam snage, balans mi nije loš - kazao je Denis nakon što je saznao da ide u eliminacijsku igru. Nakon plemenskog vijeća, Denis je hladne glave razgovarao s timom koji ga je izglasao, s porukom da želi očuvati pleme i da priželjkuje pobjedu u novoj igri za plemenski imunitet kako bi ipak ispao netko od crvenih igrača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'