Obavijesti

Show

Komentari 2

Plavi tim u 'Survivoru' postao atrakcija u noćnom klubu, Nika radila špage :'Spektakularno!'

Plavi tim u 'Survivoru' postao atrakcija u noćnom klubu, Nika radila špage :'Spektakularno!'
8

Ovoga puta kandidati su preskočili uljepšavanje, pa su se u najboljem klubu na drugom kraju Dominikanske Republike pojavili u sportskoj odjeći i tenisicama, no ništa ih nije spriječilo u tome da pokore plesni podij

VIDEO

Kandidati u 'Survivoru' dosad su se najčešće natjecali za osvajanje namirnica i obroka, no s obzirom na to da nagrade iz tjedna u tjedan postaju sve kreativnije, otokom se proširilo neviđeno oduševljenje nakon što je predstavljena posljednja nagrada koja je po mnogočemu bila najprimamljivija dosad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Banfić 01:07

„U dosadašnjim igrama za nagradu osvajali ste hranu, namirnice, videopozive, kino pod zvijezdama, a danas nešto vrlo primamljivo i posebno. Nakon intenzivnog razdoblja povišenih emocija u kojem ste i jedni i drugi izgubili svoje članove, što kažete da malo odmorimo i ubacimo u nižu brzinu? Danas vas vodimo na drugi kraj Dominikanske Republike, mogu vam samo reći da je ovo najbolja nagrada dosad u Survivoru“, poručio je Mario otkrivši kandidatima da nova nagrada uključuje izlazak u jedan od najpoznatijih klubova u Dominikanskoj Republici, a osim što im je obećana nezaboravna zabava i noćenje u hotelu, kao prijevozno sredstvo do odredišta u Punta Cani dočekala ih je limuzina. 

No pobjednik je i ovoga puta mogao biti samo jedan, a nezaboravan party osvojili su članovi plavog tima nakon vrlo neizvjesnog izazova. Iako su neki kandidati priznali da su tijekom izazova posumnjali u pobjedu, ipak su s jednim bodom više u odnosu na crveni tim uspjeli doći do pobjede i osigurati si još jedno neponovljivo iskustvo u 'Survivoru'.  

Ovoga puta kandidati su preskočili uljepšavanje, pa su se u najboljem klubu na drugom kraju Dominikanske Republike pojavili u sportskoj odjeći i tenisicama, no ništa ih nije spriječilo u tome da pokore plesni podij i uživaju u fenomenalnim nastupima profesionalnih plesača.

„Ovo je nešto fenomenalno. Kad bi svi večernji izlasci bili tako – počinje u osam, tad je špica, za nas ljude u godinama to je taman da ne moramo krenuti u ponoć, jedan jer tad mi se već spava i onda biti do pet ujutro, ja to ne mogu. Ovo je krenulo u osam i onda malo plešemo, malo se zabavljamo, pa onda nastupi od 15-20 minuta koji su bili fenomenalni“, poručio je Goran kojega je oduševio koncept izlaska.

Zabava je naročito ponijela ženski dio tima koji je već poznat po zavodljivim plesnim pokretima, a pažnju je ovoga puta ukrala Nika koja je oduševila svoje suigrače, ali i ostatak kluba, svojom gipkošću.

„Sve je bilo spektakularno, i plesači i cijela postava, u jednom trenu mislim da je bilo 30 plesača na sceni. Najviše me se dojmila Nikina špaga i Nika koja je na cijelom ekranu preko cijelog kluba došla u prvi plan“, priznala je Tena, a svoje plesne pokrete komentirala je i Nika koja je iskoristila priliku da svojoj profesorici iz gimnastike pošalje poruku: „Sad mi je mišić dobro, a pretpostavljam da sutra neću moći hodati, ali vrijedilo je. Napravila sam špagu i nadam se da će to vidjeti moja profesorica iz gimnastike i dati mi prolaz jer ispit vučem već tri godine. Ako mogu u plesnom klubu, mogu i u gimnastičkoj dvorani, samo mi pustite pravu muziku“. 

Članovi plavog tima u klubu su postali prava atrakcija, o čemu govori i činjenica da su oduševili ostale posjetitelje pojavivši se na velikom ekranu.

Natjecatelji 'Survivora' prolazili kroz prepreke s povezom na očima, a plavi ostali bez člana
Natjecatelji 'Survivora' prolazili kroz prepreke s povezom na očima, a plavi ostali bez člana

„Kad se prikazalo na samom plakatu da smo mi Survivor i svih nas šest koji smo tamo bili, ljudi su nas zapravo gledali s oduševljenjem. Čak nisu ni pomišljali da čudno mirišemo, da smo čudno obučeni i da se čudno ponašamo. Mi smo se stvarno ponašali kao da je to sasvim normalno i kao da takav trebaš ići van“, zaključila je Nevena kojoj će ovaj izlazak ostati u posebnom sjećanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu