Show

Komentari 113

Plus size Ashley dijeli baš sve: Pozira za fotke dok doji sina...

Plus size Ashley dijeli baš sve: Pozira za fotke dok doji sina...

Dok su joj mnogi pratitelji pisali plus size manekenki kako je multifunkcionalnost sastavni dio njezinog života i da će stalno morati raditi više stvari istovremeno, bilo je i negativnih komentara

Plus size manekenka Ashley Graham (32) otkako je rodila sina Isaaca, svaki trenutak s njim dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Nedavno se pohvalila kako je multifunkcionalna jer sjedi na krevetu i doji sina, dok istovremeno obavlja poslovne obveze putem mobitela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su joj mnogi pratitelji pisali kako je to sad sastavni dio njezinog života i da će stalno morati raditi više stvari istovremeno, bilo je i negativnih komentara. 

- Trebaš obraćati pozornost na njega kad ga hraniš. To bi trebao biti intiman trenutak, a ti ga uništavaš zbog mobitela - kritizirali su je.

Graham bez suzdržavanja objavljuje fotografije na kojima doji. Nevažno nalazi li se kod kuće, u restoranu ili na ulici. Nedavno je bila u njujorškom Brooklynu u jednom kafiću, a dok je ona ispijala kavu, njezin sin je sisao. 

Ashley je nakon poroda objavila fotografiju na kojoj je pokazala strije koje je dobila. Pozirala je gola, ali je 'škakljive' dijelove tijela sakrila. Njezini pratitelji hvalili su joj hrabrost u komentarima.

'Predivna si', 'Inspiracija si za sve žene', 'Odmah se osjećam bolje' - neki su od komentara. Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu.

Najčitaniji članci