Obavijesti

Show

Komentari 44

Plus size Ashley ponovno gola pozirala, a bradavice 'sakrila'...

Plus size Ashley ponovno gola pozirala, a bradavice 'sakrila'...
6

Ovo nije prvi put da je Ashley pozirala potpuno gola. Plus size manekenka se ne stidi svog tijela i redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama gdje je u razgolićenim izdanjima...

Plus size manekenka Ashley Graham (32) broji još sitno do poroda. Objavila je niz fotografija na kojima pozira gola, a u prvom planu je njezin trudnički trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jedva čekam te upoznati, mali čovječe - napisala je Ashley. Kadrove je 'uhvatio' njezin suprug, redatelj Justin Ervin

Ashley je na fotografijama prekrila bradavice ili rukama ili crnim crtama. Nedugo nakon toga objavila je video na kojemu je vidljivo da joj se beba u trbuhu miče. 

- Pokušava pobjeći - našalila se Ashley.

Ovo nije prvi put da je Ashley pozirala potpuno gola. Plus size manekenka se ne stidi svog tijela i redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama gdje je u razgolićenim izdanjima.

- Udebljala sam se 22 kilograma. I što je najbolje, nije me briga. Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada - izjavila je. Stalno ističe koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela. U jednom od intervjua priznala je da i ona još ponekad ima komplekse...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...