Obavijesti

Show

Komentari 3

Pobjednik 'Supertalenta' Denis: Napokon opet pjeva na ulici, volio bi jednog dana s Bebekom

Pobjednik 'Supertalenta' Denis: Napokon opet pjeva na ulici, volio bi jednog dana s Bebekom
11

Put od kuće do mjesta na kojem nastupa, u Ferhadiji, činio mu se kao vječnost. Sve što je htio bilo je uzeti opremu sjesti pokraj svoga oca Nebojše i zapjevati prolaznicima te im tako uljepšati dan

VIDEO

Denis Barta (22), slijepi i autistični mladić iz Sarajeva koji je u prosincu 2018. u showu 'Supertalent' osvojio cijelu Hrvatsku te na kraju pobijedio, i dalje izmamljuje osmijeh na lica.

POGLEDAJTE VIDEO: Denis se vratio nastupima 

Pokretanje videa...

denis barta 00:54

Nakon što zbog korona virusa koji je paralizirao čitav svijet nije mogao nastupati po ulicama Sarajeva, što je inače svakodnevno radio, Denis se krajem rujna ponovno vratio u Ferhadiju, gdje je dobio odobrenje za nastupe. Put od kuće do mjesta na kojem će nastupati činio mu se kao vječnost, jer jedino što želi je sjesti pokraj oca Nebojše i razveseliti ljude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U finalu 'Supertalenta' žiri i publiku očarao je pjesmom Kemala Montena 'Vratio sam se živote', a posvetio ju je svima koji imaju poteškoća. Kao i u prethodnim izvedbama, emocije se nisu mogle sakriti.

Razgovarali smo s njegovim roditeljima i bližnjima nekoliko minuta prije nego što se Denis trebao popeti na binu i izvesti posljednju točku u showu. Znali su da će dati sve od sebe, polagali su velike nade. I uspio je. Zahvaljujući radu i trudu, ali i ljudima dobrog srca koji su prepoznali njegovu kvalitetu.

Od tada do danas Denis na sebi nije prestao raditi. Nikad ne odustaje i uvijek želi još. A onda je došla korona, koja je njegovim kolegama poremetila planove jer su im bili otkazani nastupi.

Denisu je otkazana gaža u ožujku u Rijeci, ali to ga nije obeshrabrilo. Pridržavao se svih mjera i uputa pa je koristio vizir dok je svirao. Kad je broj zaraženih bio na vrhuncu, nije očajavao, nego je kod kuće vrijedno radio i vježbao za nastupe.

- Poslije kiše dolazi sunce - znao nam je Denis reći pa bi se nasmijao domišljatoj izjavi.

Denis je prošle godine izdao CD s osam svojih pjesama i snimio duet s Dream Team Babama iz Ljubuškog, koje su dobile zlatni gumb u sedmoj sezoni 'Supertalenta', a snimio je i videospot za pjesmu 'Eh tuđino kleta'.

POGLEDAJTE SPOT ZA PJESMU 'EH TUĐINO KLETA': 

- Zbog cijele situacije s koronom Denis sad neće snimati, ali imamo u planu iduće godine nastaviti raditi na novim pjesmama. Denis svira sve glazbene pravce, a posebno mu leži pop i rock glazba - ispričao nam je njegov otac.

Otkrio nam je i kako je Denisu velika želja u budućnosti zapjevati sa Željkom Bebekom (74). Nekadašnjeg pjevača Bijelog dugmeta upoznao je u travnju ove godine, kad je bio na snimanju emisije 'Večernjakov pečat', gdje je bio nominiran za osobu godine i ponos Bosne i Hercegovine. Otpjevao je pjesmu 'Moj lipi anđele' Olivera Dragojevića, a ljudi su komentirali da ih dugo neka izvedba nije tako dirnula.

Volio bi se pojaviti i u emisiji 'Lijepom našom'.

- To mu je baš velika želja jer bi htio zasvirati slavonske pjesme i zapjevati s Kićom Slabincem - pojašnjava nam njegov tata.

Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom
Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom

U slobodno vrijeme odlazi u park, uživa u šetnji, a kod kuće, kaže nam Nebojša, uživa u svojem svijetu, a to je glazba.

Želi obilaziti domove za starije, gdje će svojim glazbenim programom zabavljati osobe treće dobi. To će i napraviti, samo čeka da se smiri situacija oko korone kako ne bi u opasnost doveo sebe, ali i druge.

Zvijezda Hrvatskog Supertalenta Denis Barta vratio se na ulice Sarajeva
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama