Show

Komentari 1

Pobjednik talent showa o spoju s Meghan: 'Upoznali smo ubrzo druge ljude, nije bilo suđeno...'

Pobjednik talent showa o spoju s Meghan: 'Upoznali smo ubrzo druge ljude, nije bilo suđeno...'

Matt tvrdi da mu se Meghan javila preko društvenih mreža nakon što je njegova uloga u predstavi Memphis na West Endu osvojila nekoliko nagrada. Dogovorili su spoj u Londonu, no onda je ona upoznala Harryja

Glazbenik Matt Cardle (37) proslavio se pobjedom u britanskom talent showu X Factor 2010. godine, a otada je objavio četiri studijska albuma te stekao popularnost, posebice u Ujedinjenom Kraljevstvu. Te je godine pobijedio čak i mladiće iz kasnije planetarno popularnog boy benda One Direction. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Problemi su za Cardlea započeli nešto kasnije, kada su konfete pale, a on ostao bez milijunskog ugovora s izdavačkom kućom kontroverznog Simona Cowella nakon otkrića da je ovisan o lijekovima.

Još jedna situacija iz Mattovog života posebno je posljednjih dana zanimljiva britanskim medijima, a to je pjevačev odnos s Meghan Markle. Cardle je u intervjuu za The Sun ispričao kako se dopisivao s tada još uvijek glumicom, i to netom prije nego li je upoznala princa Harryja. Ona mu se, kako tvrdi, javila preko društvenih mreža nakon što je njegova uloga u predstavi Memphis na West Endu osvojila nekoliko nagrada i imali su dogovoren spoj u Londonu, no na tome je i stalo. 

- Čudna situacija i ne znam zapravo ni kako se to dogodilo. Život ima svoj tijek, a moj tijek očito nije trebao biti takav. Smiješno je i sjetiti se toga sad, očito nije bilo suđeno - zaključio je glazbenik, koji je nedugo kasnije upoznao sadašnju partnericu Amber Hernaman

Najčitaniji članci