Obavijesti

Show

Komentari 10

Pobjedniku ide 50 tisuća kuna: Bira se najbolji slastičar amater

Pobjedniku ide 50 tisuća kuna: Bira se najbolji slastičar amater
4

Novi RTL-ov kulinarski show emitirat će se dva tjedna, a natjecatelji će pripremiti torte, kolače, pite i druge slastice koje su dio hrvatske tradicije u vrijeme blagdana

VIDEO

Volim kuhati i jesti pa me nije trebalo previše nagovarati da prihvatim posao, kaže Davor Dretar Drele (47) koji će voditi RTL-ov kulinarski show “3, 2, 1 - Peci!”Drele, kojem će partnerica biti Antonija Blaće (34), dodaje da će napokon pobiti stereotip da je ljubitelj čvaraka, kobasica i bunceka.

Dokazat će da jednako voli i slastice, a probat će svaku tortu, kolač, slanu ili slatku pitu koju natjecatelji pripreme.

U zabavnoj emisiji 12 entuzijasta će se boriti za titulu najboljeg hrvatskog amaterskog slastičara. Zajednička strast im je spravljanje slastica, a skrivene vještine sad će podijeliti s gledateljima. 

Neki pišu kulinarske blogove, a među kandidatima je i Ana Ude, supruga gimnastičara Filipa (27) koji je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. osvojio srebrnu medalju. 

Novi RTL-ov kulinarski show emitirat će se dva tjedna, a natjecatelji će morati pripremiti torte, kolače, pite, kruh i druge slastice koje su dio hrvatske tradicije u vrijeme blagdana. 
U svakoj emisiji radit će se tri različite delicije koje će kandidati unaprijed znati, a dvočlani žiri ocjenjivat će njihov rad, kreativnost i osobito okus slastica. 
Pobjednik showa osvojit će nagradu od 50.000 kuna. 

Slastičari amateri već su počeli snimati emisije, a emitirat će se u prosincu. Članovi žirija bit će Robert Perić i Jadrana Ćurković. Perić je nagrađivani chef te stručni učitelj kuharstva i slastičarstva u Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli. Bio je na školovanju u Italiji, a na njihovu institutu Boscolo Etoile usavršio se u tehnici izrade skulptura od čokolade, šećera i leda. 

Robert je prvi u Hrvatskoj proizveo kremu od čokolade i maslinova ulja te čokolatin s tartufima koji je pohvalio čak i prestižni New York Times. Druga članica žirija, Jadrana Ćurković, danju radi kao direktorica marketinga, a u slobodno vrijeme piše blog na portalu gastro.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane