Obavijesti

Show

Komentari 4

'Počela sam raditi s 14 godina. Tata je bio bolestan i htjela sam pomoći. Zaručnik mi je podrška'

'Počela sam raditi s 14 godina. Tata je bio bolestan i htjela sam pomoći. Zaručnik mi je podrška'
9

Kad sam bila u tinejdžerskim danima, imala sam trenutke u kojima sam govorila: 'Ah, da mi barem tata može pomoći u ovom trenutku', ispričala nam je Riječanka iz 'Superstara'

VIDEO

Raditi sam počela sa 14 godina. To su bili poslovi ispomoći, u restoranu, kao konobarica... Kasnije sam se počela baviti crossfitom, radila sam kao trenerica i vodila grupne treninge. Gdje god je bilo posla, tu sam bila ja. Bila je takva situacija, ako smo išta željeli imati da ne opterećujemo majku sa svime, onda smo mi financijski uskakali. Ali ništa ne žalim, super mi je bilo i djetinjstvo, adolescencija i zato i jesam osoba kakva sam danas jer sam sve to prošla, ispričala nam je Riječanka Elizabeth Zacero koju su gledatelji upoznali u posljednjoj audicijskoj emisiji 'Superstara'.

Elizabeta u 'Superstaru' ostavila žiri bez teksta: Tata je imao dva moždana, rano sam odrasla...
Elizabeta u 'Superstaru' ostavila žiri bez teksta: Tata je imao dva moždana, rano sam odrasla...

'Da mi barem tata može pomoći'

Elizabeth je žiri i gledatelje ispred malih ekrana dirnula pričom u kojoj je morala vrlo rano odrasti. Njezin otac imao je dva moždana udara.

- Mama se morala brinuti, a brat i ja smo uzeli stvari pod kontrolu. Bio je šok kad sam bila manja, ali je od toga već prošlo dosta godina. Kad sam bila u tinejdžerskim danima, imala sam trenutke u kojima sam govorila: 'Ah, da mi barem tata može pomoći u ovom trenutku'. On je bio umjetnik jako nagrađivani u Italiji, slikar, dobio je i nagrade, tako da je on već bio u tom svijetu 'umjetnika' što ja želim biti. Mislim da svaki život ima svoj put, pa tako i moj, dovelo me do ovdje, dobro mi je u životu, ne mogu reći da nije - priznala nam je talentirana glazbenica.

Iako je vrlo rano počela raditi, kaže nam, nije ništa propustila i uspijevala je održavati balans između obaveza i zabave.

-  Bilo je manjka sna, ali uspijevala sam. Imala sam stvarno najbolje prijateljice, imale smo sličnu situaciju, tako da nisam bila sama u svemu tome. Ništa mi nije falilo ni kad sam odrastala, što se tiče tih zabavnih trenutaka. Nisam ništa propustila - rekla nam je.

'Pjevam, a imala sam i ulogu u filmu'

Iako je promijenila puno poslova, glazba je njezina najveća ljubav. Izvela je emotivnu 'Loved By You' od KIRBY i hipnotizirala žiri. U glazbeni show se prijavila zbog gušta i jer se želi nastaviti baviti glazbom.

- Ne želim zažaliti jer nešto nisam napravila, a želja mi je to napraviti. Nešto mi je govorilo - prijavi se. Više sam se prijavila da me se prepozna, to mi je važnije nego neka pobjeda. Bavim se glumom i glazbom zadnje dvije-tri godine, dosta sam se pojavljivala i u reklamama, serijama, stranim serijama, čak imam i malu ulogu u našem filmu 'Slatka Simona'. Što se pjevanja tiče, bile su tu neke gaže, ali nisam toliki noćni tip više, ha-ha, tako da... A i pjevam na engleskom što se više traži vani nego kod nas. Tražim gaže gdje bih mogla furati neki svoj đir. Nije mi cilj pobjeda u Superstaru, nego da me ljudi primijete - ispričala nam je.

Ljubav prema glazbi, kaže nam, prisutna je još od djetinjstva. Glazba joj je bila bijeg od stvarnosti.

- Odrasla sam na Tini Turner, Whitney Houston, jer mi ih mama voli, uvijek smo doma plesali kad smo bili manji - rekla je.

Žiri je za Elizabethu imao samo riječi pohvale, a pitali smo ju i tko ju je najviše oduševio od žirija:

- Malo sam bila u ekstazi od uzbuđenja i svega na audiciji pa se iskreno ne sjećam baš svih komentara. Podsjetila sam se malo dok sam sve gledala na televiziji, ha-ha! Nisam dobila nijednu kritiku, što nisam očekivala. Cijeli žiri gledam na isti način! Sve u svemu, bilo je veliko uzbuđenje i bilo mi je drago čuti Filipov komentar da sam se bavila glazbom od 14. godine, da nisam radila, da bih već sjedila u žiriju s njima, to mi je bio najbolji komentar!

'Zaručnik mi je mir, sreća, dom'

Najveća podrška su joj obitelj i zaručnik kojega je upoznala preko društvenih mreža. 

- Sad ćemo napuniti šest mjeseci, tako da je sve relativno friško, ali desila se ljubav na prvi pogled. On je mir, sreća, ljubav, dom, sve u jednom, tako da, sad sam zahvalna na svemu što imam trenutno u svom životu - ispričala nam je Riječanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.