Obavijesti

Show

Komentari 1

Počeli iznositi 'prljavo rublje': Depp tvrdi da mu je bivša na krevetu obavila veliku nuždu

Počeli iznositi 'prljavo rublje': Depp tvrdi da mu je bivša na krevetu obavila veliku nuždu
5

Zlatni par Hollywooda, kako su ih mnogi zvali, rastali su se nakon samo 15 mjeseci braka. Amber je potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa, a danas ga tuži za nasilje

VIDEO

Brak glumačkog para završio je burno, a trenutačno se 'povlače' po sudu. Amber Heard (34) je optužila Johnnya Deppa (57) za nasilje, a on nju kako samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. 

40th Toronto International Film Festival

Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde, a na sudu je prikazano i nekoliko snimki Deppovog ludila. Njezin odvjetnički tim smatra da je u dobroj poziciji, no Depp se ne da. 

POGLEDAJTE VIDEO: Obožavatelji su zabrinuti za Deppa

Pokretanje videa...

00:51

Iako su već ranije iznosili svoje 'prljavo rublje' iz braka, supružnici su isto počeli govoriti na sudu. Depp je optužio Amber kako je jednom prilikom učinila bizarnu stvar. Tvrdi kako je izvršila veliku nuždu na njihov bračni krevet nakon svađe u periodu njihove rastave.

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

Razlog njezinog 'olakšavanja' je bio taj da je glumac navodno dva sata zakasnio na proslavu njenog rođendana. Posvađali su se, Depp je ljutito izjurio iz stana, a Heard je bila bijesna pa mu je 'servirala' osvetu koja je rezultirala 'porcijom' izmeta na krevetu koji je idućeg dana pronašla njihova spremačica. 

The Art of Elysium 11th Anniversary - Los Angeles

Iako glumac tvrdi da postoje 'čvrsti dokazi koji pokazuju kako je Amber počinila taj incident', Amber ipak tvrdi kako to nije njezino djelo te kako je za sve bio kriv njihov pas Boo koji je za obavljanje nužde baš tada odlučio odabrati krevet slavnog para.

Podsjetimo, Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', a nasilje je, po njezinim riječima, kulminiralo kad joj je Johnny navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njezinu stanu. 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao