Obavijesti

Show

Komentari 205

Saša Lozar pobjednik je All Stars sezone: 'Nagrada za ovakav trud i rad je neopisiva'

Saša Lozar pobjednik je All Stars sezone: 'Nagrada za ovakav trud i rad je neopisiva'
22

Četvero finalista dali su sve od sebe u posljednjim nastupima kako bi pokazali da zaslužuju titulu pobjednika. Ipak, Saša je pomeo konkurenciju

VIDEO

Već nekoliko tjedana, osam kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato - All Stars' pokazuju se kao vrsni interpretatori u svojim transformacijama. Prošle subote odabrano je četvero koji su imali najviše bodova, a oni će se sada boriti za titulu najboljega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prozvali vizažisticu zbog black facea 01:21

U Finale showa ušli su Mario Petreković, Maja Bajamić, Damir Kedžo i Saša Lozar koji moraju dati sve od sebe kako bi odnijeli pobjedu All Stars sezone 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Prvi je pozornicu zauzeo Mario Petreković. U finalu je nastupio kao Will Smith koji je u filmu ''Aladin'' utjelovio dobrog duha.

Njegov nastup bio je pun plesa i energije, a osvojio je i pohvale žirija.

- Kad ti netko nudi da otpjevaš točku iz mjuzikla, to je primamljivo, ali i sam znaš da je to izuzetno teško naročito kad se samo jedna točka izvuče iz cijelog mjuzikla, to zna biti sklizak teren - rekao je Igor i pohvalio nastup.

- Odlično si otvorio show, ovo je idealna uloga za tebe - pohvalila ga je i Indira.

Maja Bajamić u finalu showa nastupila je ulogom megapopularne Christine Aguilare.

Indira je gotovo do suza nasmijala gledatelje kada je, za vrijeme provokativnijeg dijela plesa, svojim muškim članovima žirija prekrila oči.

- Ne mogu se oteti dojmu da je ovo tvoj najbolji nastup i jedan od najboljih nastupa svih sezona. Bila si brutalno dobra - rekla je Nives nasmijanoj maji nakon nastupa.

U liku pop ikone Justina Timberlakea na pozornicu je izašao finalist Damir Kedžo. Za njegov nastup letjele su same pohvale žirija.

- Ovaj nastup moraš prisvojiti i plesati na koncertima jer ti fantastično ide - rekla je oduševljena Indira.

- Iznenadila me tvoja lakoća u pokretu. Vokalno, pjevački si bio brutalan, ne znam koliko si bio Justin koliko Damir, vokalno ste veoma i slični - istaknula je Nives koja je nastupom bila očarana.

- Fantastičan si! - pohvalio ga je i Goran.

Idući na redu bio je Saša Lozar. Pred žiri i ostale natjecatelje na šarenu pozornicu izašao je kao legendarni David Bowie.

- U prošloj emisiji sam ti osporila nadljudske talente i sposobnosti, ali povlačim sada to. Ovo je bilo zastrašujuće dobro, ja sam stvarno imala dojam da Bowie večeras pjeva za nas. Bio si Bowie glasom i pokretom, bolesno dobro - rekla je Nives.

- Drago mi je da si u finalu dobio mušku ulogu, potpuno si mu dorastao - komentirala je Indira.

- Za mene je Bowie jedan od najvećih ako ne i najveći i odredio je moj glazbeni ukus. Prvi put sam gledao spot uživo, izgledaš pet puta bolje i ovo je nastup dostojan finala - dodao je Igor.

U revijalnom dijelu pjevali su ostali natjecatelji koji nisu uspjeli doći do finala.

Katarina Baban i Mario Roth u duetu su se uživjeli u uloge reperice Nicki Minaj i Karol G.

Dok je Katarina pjevala u uskoj senzualnoj haljini, Mario je zablistao u svjetlucavom rozom kompletiću.

Ivani Mišerić i Daliboru Petku gljiva je za posljednji nastup dodijelila Madonnu i Malumu. Ivana, na žalost, nije bila u mogućnosti nastupiti pa je Dalibor u revijalnom dijelu finalne emisije nastupio sam kao kraljica popa Madonna.

- Bio si divan u ovoj cijeloj sezoni. Od svih kandidata mislim da si ti s najviše ljubavi pristupao svakom zadatku - zaključila je Indira.

- Hvala vam za ovu sezonu, bili ste divni - rekao im je Goran nakon nastupa.

S najviše prikupljenih bodova pobjednik All Stars sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' postao je Saša Lozar.

Talentirani Saša besprijekorno je utjelovljivao niz velikih glazbenih legendi i tako zaslužio postati pobjednik sedme sezone showa.

- Nagrada za ovakav trud i rad, za ovakve ljude, je neopisiva - rekao je Saša nakon što su ga s najviše bodova podržali žiri i kolege.

Prema njegovom odabiru Nova TV će 20.000 kuna donirati Glazbenoj školi Fran Lhotka u Sisku.

Saša je pobijedio nakon što je prikupio najveći broj bodova tijekom sedam emisija. Pred žiri i ostale natjecatelje na šarenu pozornicu izašao je kao legendarni David Bowie te je i za taj nastup osvojio najveći broj bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu