Obavijesti

Show

Komentari 0

Početak ožujka u klubu Sirup, saznajte što vam sve spremaju

Početak ožujka u klubu Sirup, saznajte što vam sve spremaju
2

Nakon MASKEN'BASS-a, njihovog najrazigranijeg projekta kojeg je ove godine posjetilo preko tisuću ljudi, CFSN DJs se vraćaju svojoj mjesečnoj rezidenciji

VIDEO

Nakon MASKEN'BASS-a, njihovog najrazigranijeg projekta kojeg je ove godine posjetilo preko tisuću ljudi, CFSN DJs se vraćaju svojoj mjesečnoj rezidenciji u Sirupu. 

6. ožujka ponovit će jedan od najenergičnijih klubskih koncepata pod nazivom BaSs eDitiOn. Plesna noć ispunjena raznovrsnom bass glazbom, ponovno će do temelja protresti Sirup, a sve prisutne podsjetiti da je CFSN ipak i bass ekipa. 

Tom programu pristupaju na sasvim poseban i jedinstven način. Umjesto objave line-upa, večer će biti podijeljena po brzini glazbe, a uključuju se samo oni DJ-i koji na određenoj brzini imaju što za reći. 

Naglasak će staviti na spajanje različitih stilova bass glazbe, kao što su: post dubstep, future garage, juke, bass, trap, beats, footwork, d'n'b, half step, u zanimljivu i smislenu priču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za pultom Sirupa izmjenit će se Æon aka Foil, phillipe, Funk Guru i itch, a za video su zaduženi pliik. 

Vrata kluba se otvaraju u 00:30, a radimo sve do 7:30. Ulaz 25kn do 01 sat, 35kn nakon. 

CFSN DJs Bass Edition 3

Klupskim dupinima se nazivaju četiri vrste kitova čagera, odnosno klupska primata (na latinskom, mn. od primas, "među prvima, odličan, plemenit") koji, za razliku od ostalih dupina, žive u slatkoj vodi plesnog podija. Ranije su se ove četiri vrste svrstavale u jednu porodicu, porodicu dupina s plesnog podija. U međuvremenu se saznalo da su te četiri vrste nastale nezavisno jedna od druge. 

Dubljom analizom nastanka fenomena Bebetta, XXL, Felvera i Sergej Snooza ispostavilo se da dolaze iz različitih evolucijskih procesa, odnosno da su rezultat procesa konvergente evolucije. Konvergentnu evoluciju karakteriziraju slični životni uvjeti, ali u različitim vremenima i prostorima. Na neki način ova četiri disko dupina dokazuju da bio novi ili ne, rave je ipak ples za sve. Stoga još jedna Subota u Sirupu vam stavlja na raspolaganje susret Bebetta, XXL, Felvera i Sergej Snooza, disko primata koji će ovim susretom generirati tech house zvukove za vaše nove plesne korake. 

Sirup u subotu 7. ožujka pleše od 01 do 08, a ulaz je 30kn. 

Subota u Sirupu w/ Bebetto, XXL, Felver & Sergej Snooze

Nakon lude proslave rođendana, Ekstrakt ekipa nastavlja u revijalnom tonu. Za prvo ovogodišnje gostovanje u Sirup dovode vrućeg gosta iz Velike jabuke, koji je s izdanjima na The Trilogy Tapes i Mister Saturday Night potvrdio svoj status u underground krugovima. Dame i gospodo, stiže nam Anthony Naples! 

Anthony Naples je mladi njujorški producent i DJ za kojeg se veže riječ svestranost. Naime, malo je glazbenika koji uspiju proizvesti uvjerljiv i grubo isklesan techno kojeg prati slatka melodija, a da pri tome zvuče jako uvjerljivo. 

Uz njega glazbu će puštati će Ekstrakt DJ-i Ganik, Labud, Mimi i Novell. 

U petak, 13. ožujka Sirup pleše od 01 do 08, a ulaz je 60kn. 

Ekstrakt w/ Anthony Naples | The Trilogy Tapes (USA)

Vratio se osmijeh. Vratio se u susretu old-schoola, acida i hardcorea, u neonu i žviždaljkama, u "peace-love-unity" trojstvu koji je vladao ranim devedesetima. 

Vratio se - RAVE! 

Ima li što bolje, nego prebiti tromost kasne zime rejvanjem? Trojac Funk Guru, Qwerty i Itch od ponoći do jutarnjih sati u Sirupu, 14. ožujka kani upravo to, donijeti dašak nekih starih Berlina, Londona, Amsterdama i razbiti bubnjiće RAVEom! 

RAVE je nostalgični vremeplov koji će vas odvesti u doba kada zelene frizure i narančaste hlače nisu izgledale tako loše, a pjesme su imale lajne poput 'There's a rainbow inside my mind'. Pokretači priče su trio zagrebačkih DJ-a: Qwerty (DMSR), i CFSN DJs-i: Funk Guru i Itch. 

Na RAVE se od 2009. do 2012. plesalo u KSET-u (gdje su gostovali Luke Vibert, Altern 8, Ceephax i X-Centrik), Sirupu i Močvari, a nakon dvije godine se ponovno vraća i to u klub Sirup! 

Sirup 14. ožujka pleše od ponoć do 07, a ulaz je 30kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'