Obavijesti

Show

Komentari 23

Najbolje ocjene dobili Lovro i Vjeko, žiri je pohvalio i Andreu Andrassy te Jelenu Perčin

Najbolje ocjene dobili Lovro i Vjeko, žiri je pohvalio i Andreu Andrassy te Jelenu Perčin
9

Umjesto 'oba oka sklopi' ja bih ipak rekao 'oba uha sklopi', rekao je Mario Lipovšek Battifiaca o pjevanju chefa Ivana Pažanina

Bit će ovo genijalna sezona. Kandidati su prezabavni, pišu gledatelji na društvenim mrežama nakon prve epizode 12. sezone showa 'Zvijezde pjevaju'. Voditelji su i ovoga puta Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a ovi kandidati čine osam parova: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras, glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. 

Battifiaca i Tolja zezali Danijelu: 'Jao, sad ima novog dečka. I ove sezone će nam cviliti o ljubavi'
Battifiaca i Tolja zezali Danijelu: 'Jao, sad ima novog dečka. I ove sezone će nam cviliti o ljubavi'

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

POGLEDAJTE VIDEO: NEUGODNO PRIZNANJE U 'SPOJU NA SLIJEPO'

@zvijezdepjevaju Dobrodošli u novu sezonu showa #zvijezdepjevaju !🤩📺 @HRT ♬ 2 Be Loved (Am I Ready) - Lizzo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
LOVRO I VJEKO

Dame Lucija i Ivanka otvorile su prvu epizodu 12. sezone, a momci zatvorili. Posljednji su zapjevali glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić i to pjesmu 'Lovely Day'. 

24sata

- Tako brzo smo kliknuli, kao da se znamo već 100 godina - rekao je Vjeko. 

- Fascinirana nam ostala rasponom glasom, nadamo se nekim velikim iznenađenjima. Okej? - dečkima je istaknula Martinović. 

Osmice su dobili od Danijele i Marka, a sedmicu je dao Mario. To su ujedno i najveće ocjene u prvoj epizodi. 

ANA I ALEN

'Dodiri od stakla' Nine Badrić pjevali su voditeljica i podcasterica Ana Radišić te Alen Đuras

24sata

- Prepustila si se pjesmi i vidjelo se da te ponijelo. To mi je čak i najvažnije. Volim taj dio emotivan, takva sam - rekla joj je Danijela. 

- Ne znam jesu li ti rekli. Možda će ti biti dobra pouka za dalje: 'Samo se opusti!'. Ono što mi se uistinu svidjelo, interpretacija... Dah koji se osjetio, kad ne počiva sve samo na glasu, tonu... To si uspjela, početak je bio jako dobar i nemaš razloga biti napeta - poručio je Mario, a Marko kaže: 

- Opušteno je bilo donekle, u nekim trenucima je bilo dobrih stvari, puknuti vokal, bilo je dobro, a na drugim stvarima bi ostala bez daha. A maratonka si. Imaš doma muzičara brata, nadam se da je dobro. Kao što trčiš, tako vježbaj i pjevanje. 

Marko i Mario dali su im 6, a Danijela 7.

DAVOR I GINA

Songkillersi traju 30 godina, a voditelj i komičar Davor Jurkotić s mentoricom Ginom Damjanović izveo je njihovu 'Tako volim što te znam'. 

- Teško ću te ocijeniti. Intonacijski nisi uopće loš, a boja glasa je kao 2.b osnovne škole i čudno mi je to povezati. Tako da ću reći 'zanimljivo' - rekao je Tolja, a Danijela se nije složila i zamolila ga je da otpjeva još jedan stih bez da ga prati glazba. 

- Krenulo je loše... Šalu na stranu, govorio sam uvijek da nisi Bog zna koliko talentiran, ali glazba je tvoj put. Dugo si se tražio. Od tebe sam očekivao puno manje, ugodno si me iznenadio. on ima glas morža, a sluh pingvina, ovo što ste mlada damo napravili za prvu emisiju je ravno čudu - zaključio je Battifiaca, dugogodišnji Jurkotićev prijatelj. 

24sata

Tolja im je dao 4, Danijela 6, a Mario 5. 

ANDREA I IVAN

Pjesmom 'Always' spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i njezin mentor Ivan Penezić dobili su dosad najbolje komentare žirija na pjevanje.

- Znam ja Andreu. Dakle, ja sam jedne godine dobio nagradu na Splitskom festivalu, imao sam neki koncert pa je nagradu preuzela Mia Dimšić i dobivao sam slike cijele noći od dotične što su one s tom mojom nagradom radile. Dobro si pjevala, iznenadila si me. Kad se smiješ, nisi samo zgodnija, nego i bolje ton izlazi kad se nasmiješ - savjetovao je Andrei Tolja. 

- Hvala na prekrasnom dvoglasju, suvereno ste vladali. Sami ste sebi zadali veliki cilj - rekla je Danijela. Dobre komentare pratile su i dobre ocjene - od Marka i Danijele dobili su sedmicu, a od Battifiace 6. 

24sata

 

BORIS I IVANA

'Ti dobro znaš kome pričam' slušali smo u izvedbi modnog dizajnera Borisa Banovića i Ivane Kindl. 

24sata

- Za mene, za prvi put sasvim dovoljno. Lukav odabir pjesme, pljesak za to što si sam odabrao pjesmu - rekla je Danijela. 

- Zasad je dobro, sugestija samo, ne jedan korak lijevo pa korak desno, cijelo vrijeme si tako plesao. Ali ima materijala, slažem se s Danijelom, razgranat ćemo se kroz sezonu. Za početak, iznenađujuće dobro - dodao je Mario, a Tolja za kraj istaknuo: 

- Moja uloga je da se baziram na glasu, mudro je ovo izabrano. Zlatne su čarape, ali zlatni glas... Kindl je čarobnjak ovog showa, ali stara, za ovo moraš biti Gandalf (lik iz Gospodara prstenova, op.a.). 

Za nastup su dobili šarolike ocjene: Marko je dao trojku, Danijela peticu, a Mario četvorku. 

Komentari 23