Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Pokazala je rane nakon plesa: Neće mi faliti razbijena koljena

Atraktivna pjevačica, spisateljica, glumica, a sad po novome i plesačica zbog showa je, priznaje, zanemarila privatni život stoga će se, kako je priznala nakon showa posvetiti sebi te svojoj kćerki Taishi i sinu Leoneu

Foto: RTL
24 komentara

Iako je Nives Celzijus (37) ispala već u trećoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' pjevačica, glumica i spisateljica u nedjelju se vratila s partnerom Mateom Cvenićem na plesni podij ne bi li se pokušala ponovo vratiti u natjecanje. No, to joj ipak nije uspjelo. 

Foto: nova tv

Naime, svi parovi su plesali po dva plesa, a Nives je u drugom glumila Peggy Bundy te osvojila gledatelje. No, ispalo je da su ona i njen partner Mateo dobili najmanje glasova publike, što je mnogima bilo 'čudno'.

- Nives nema šanse za povratak. Žiri ju otvoreno ne podnosi. Jadno je kako se ne trude sakriti da ju ne vole - komentirali su gledatelji nakon što ih je Dinko Bogdanić 'popljuvao'.

Foto: Instagram

Nakon što su ipak Sonja Kovač i njen partner Gordan osvojili najviše glasova te se vratili u show, Nives je od sreće što nije prošla skakala i veselila se.

No, na profilu društvene mreže 'dokazala' je koliko joj show zapravo i neće nedostajati.

Foto: Instagram

- Neće mi faliti razvaljena koljena - napisala je Nives uz fotografiju nogu prepunih masnica od napornog treniranja.

Foto: Instagram

Pjevačica, spisateljica, glumica, a sad po novome i plesačica zbog showa je, priznaje, zanemarila privatni život stoga će se, kako je priznala, nakon showa posvetiti sebi te svojoj kćeri Taishi (11) i sinu Leoneu (13).

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message