Show

Komentari 24

Pokazala trbuščić: Chloë čeka bebu s redateljem iz Zagreba

Pokazala trbuščić: Chloë čeka bebu s redateljem iz Zagreba

Glumica je trudna šest mjeseci, a na društvenim mrežama pohvalila se povećim trudničkim trbuščićem. Osim toga glumica ovih dana uživa u odmoru na otočju Turks i Caicos. Fanovima je podijelila fotografiju s plaže

Američka glumica Chloë Sevigny (45) i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete. 

Glumica je trudna šest mjeseci, a na društvenim mrežama pohvalila se povećim trudničkim trbuščićem. Osim toga glumica ovih dana uživa u odmoru na otočju Turks i Caicos, a s fanovima je podijelila fotografiju s plaže.

Kako pišu strani mediji, zvijezda 'Američke horor priče' je u petom mjesecu trudnoće. Siniša, ravnatelj njujorške galerije Karma Art Gallery, podrijetlom je iz Hrvatske.

67th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na Instagramu je objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

Chloe Sevigny shows some PDA with unidentified Boyfriend during an outing in New York, NY

Inače, Chloë se glumom bavi od 1992., a njezine uloge u 'Boys Don't Cry' i 'The Brown Bunny' ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa.

Kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kada se zna da je Vincent Gallo (58) napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë nakon što je, prema vlastitim riječima, postao opsjednut s njom. Nema potrebe naglašavati da u toj sceni ona njemu pruža oralni seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci