Obavijesti

Show

Komentari 38

Pokazale gaćice: Indira u zrak diže noge, Seve bira prekratko

Pokazale gaćice: Indira u zrak diže noge, Seve bira prekratko
1

Mnogim damama s estrade nerijetko se dogodi da pokažu više no što bi trebale. Neke od njih redovito 'serviraju' svoje stražnjice, grudi, nekima 'proviruje' donje rublje, a neke ga niti ne odijevaju

VIDEO

One su živahne i vesele, svaka obavlja svoj posao iz srca, no postoje trenuci kada im se dogode male 'nezgode'. Namjerno ili ne, mnoge pjevačice i voditeljice svojim su odjevnim kombinacijama ponekad pokazale i više 'mesa' no što su trebale. Nekima su čak 'provirile' i gaćice.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Minea skakuće na snimanju emisije'

Pokretanje videa...

00:03

Nedavno se takva situacija dogodila pjevačici i voditeljici Renati Končić Minei (42) koja se redovito pojavljuje na malim ekranima u emisiji Nove TV. Nakon što je odradila emisiju, na društvenim mrežama objavila je video u kojem živahno skakuće za vrijeme snimanja. S obzirom da je imala odjevenu kraću haljinu, Minei su dok je bezbrižno skakutala 'provirile' gaćice. No, voditeljica se na to nije obazirala dok ju je vodila pozitivna energija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, ona nije jedina. Uvijek nasmijana i vedra te spremna za spektakle, pjevačica Indira Levak (46) nekoliko je puta pokazala previše. Posjetitelji 23. karlovačkih dana piva imali su što vidjeti na pozornici. Tijekom energičnog plesa pred 4000 ljudi, Indiri se haljinica podignula. 

- Taj fotograf neka se pazi jer ću mu zabiti štiklu u oko - rekla je tada Indira. 

colonia

A ista se stvar dogodila i svatovskoj pjevačici Maji Šuput (40). Na 32. karlovačkim danima piva u zanosu plesanja i pjevanja, Maja je publici pokazala crne gaćice, a na sebi je imala odjevenu zlatnu, šljokičastu haljinu s kariranim uzorkom na bokovima.

A u zanosu na pozornici prije nekoliko godina Severina Kojić (48) pokazala je kako ispod uske i vrlo kratke haljine nosi bež gaćice. 

Ovdje je svakako neizostavna kontroverzna pop diva iz Srbije, Jelena Karleuša (41), poznata kao ljubiteljica kiča, šarenila i modnog stila kakav njeguju najpoznatije svjetske starlete. Svojim se odjevnim kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, redovito hvali na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Botoksijada - prepravci slavnih'

Pokretanje videa...

01:32

Jednom je prilikom svoje obline utegnula u šarenu mini haljinu marke Versace, a na glavu je stavila platinastoplavu dugu periku. Premda su mnogi pohvalili njezinu besprijekornu liniju, bijele štikle pa i duge uvojke, zahtjevnijim pratiteljima nije promaknuo zanimljiv detalj na Jeleninu međunožju.

- Što ti vrijedi Versace kad ti se vide gaće - jedan je od komentara. Pjevačici su tako 'provirile' gaćice ispod minijaturne haljine, što su mnogi odmah uočili. 

Karleuša je napravila spektakl: Izvijala se i servirala stražnjicu
Karleuša je napravila spektakl: Izvijala se i servirala stražnjicu

No, Jelena je jednom prilikom otišla i korak dalje pa se doslovno 'servirala' svoje međunožje u minijaturnom kostimu.

No, ona nije jedina koja je pozirala na takav način. Ima i onih dama koje su donje rublje jednostavno 'zaboravile' kod kuće i došetale opušteno na crveni tepih. 

I dok su jedno vrijeme crvenim tepisima 'harale' prozirne haljine koje 'strateške dijelove' prekrivaju gušćim, svjetlucavim materijalom, u 2016. su dominirali suludo hrabri prorezi. Takve trendove 'uprizorile' su i sestre Kardashian, Khloe (35) i Kourtney (41). Trudile su se da ipak ne otkriju baš sve.

Rita Ora (29) započela je 2016. godinu u 'najopasnijem' izdanju do tada. Pjevačica je odjenula kratku narančastu haljinu koja podsjeća na krpice spojene vrpcom, ispod koje, naravno, nije bilo mjesta za donje rublje. Rita je imala problema pri ulasku i izlasku iz automobila, ali o haljini se danima pričalo. 

Također i Nicole Scherzinger (41) rado pokazuje svoje seksi tijelo, a dodjela Britanskih modnih nagrada nije bila iznimka. Pjevačica se na gala večeri u Londonu pojavila u prozirnom kombinezonu sa 115 tisuća Swarovski kristala, a donje rublje je, naravno, ostavila kod kuće.

Po svojim prozirnim odjevnim kombinacijama ispod kojih, gotovo nikad, ne nosi grudnjak poznata je i pjevačica Rihanna (32). Za večeru s članovima obitelji i prijateljima u restoranu njujorškog hotela u svibnju prošle godine, pjevačica je odjenula čipkastu, prozirnu zelenu Guccijevu haljinu, a ispod toga imala je samo gaćice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'